Διάσημος κιθαρίστας διαγνώστηκε με Parkinson και σταματά τις live εμφανίσεις!

Η επίσημη ανακοίνωση της μπάντας

Ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του τον αναγκάζει να σταματήσει τις live εμφανίσεις επί σκηνής!

Αναφερόμαστε στον lead κιθαρίστα της θρυλικής heavy metal μπάντας Judas Priest, Glenn Tipton.

Το συγκρότημα μέσω μιας ανακοίνωσης που ανέβασε στα social media έκανε γνωστό τα δυσάρεστα νέα σημειώνοντας πως δε θα τους ακολουθήσει στις περιοδείες και αντικαταστάτης του θα είναι ο διάσημος παραγωγός και μουσικός Andy Sneap. 

 «Πριν δέκα χρόνια ο Glenn διαγνώσθηκε με Parkinson και μέχρι πρόσφατα έζησε σαν σπουδαίος κιθαρίστας, διατηρώντας την ποιότητα στις εκτελέσεις του, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό.

Αυτήν τη στιγμή ο Glenn μπορεί να παίξει κάποια τραγούδια των Priest, τα λιγότερο απαιτητικά, αλλά λόγω της φύσης της ασθένειας θέλει να σας ενημερώσει ότι δεν θα περιοδεύει πια» τονίζεται στην ανάρτηση της μπάντας στα social media για την κατάσταση της υγείας του 70χρονου κιθαρίστα.

Ο Glenn Tipton ζήτησε από τον Andy Sneap να τον αντικαταστήσει και δήλωσε: «Θέλω να σας πω ότι είναι σημαντικό οι Priest να συνεχίσουν τις περιοδείες. Δεν φεύγω από το συγκρότημα, απλώς αλλάζει ο ρόλος μου. Δεν αποκλείω να ξανανέβω στη σκηνή όταν θα νιώσω ότι θέλω να ροκάρω! Οπότε ελπίζω στο κοντινό μέλλον να σας δω όλους ξανά από κοντά!»

Οι Ian Hill, Rob Halford και Scott Travis ανέφεραν: «Είχαμε την τιμή να ζήσουμε την αποφασιστικότητα και την σταθερότητα του Glenn όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και το πάθος του κατά τη διάρκεια συγγραφής και εκτέλεσης των κομματιών μας. Είναι ένας πραγματικός ήρωας της metal!Δεν είχαμε αμφιβολία ότι ο Glenn θα επέμενε να ολοκληρώσουμε την περιοδεία μας και ευχαριστούμε τον Andy Sneap που θα συμμετέχει σε αυτήν.Ανυπομονούμε να ανέβει ο Glenn ξανά μαζί μας στη σκηνή.

Σε αγαπάμε Glenn».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top