Συγκλονίζει Έλληνας τραγουδιστής: «Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου...»

«Έχουμε να μιλήσουμε επτά χρόνια»

«Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου...»

Τραγουδιστής, ηθοποιός, συνθέτης και στιχουργός! Ο λόγος για τον Αναστάσιο Ράμμο, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «Down Town».

Ο Αναστάσιος που έγραψε την επιτυχία «Αν με δεις να κλαίω» της Έλενας Παπαρίζου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, ενώ αποκάλυψε πως είχε φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα του.

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Με τον πατέρα σου τι σχέση έχεις;

Έχουμε να μιλήσουμε επτά χρόνια. Έκανα μια κίνηση να τα ξαναβρούμε αλλά κατάλαβε ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει από κάποια ηλικία  και μετά, και έτσι δεν είναι πια στη ζωή μου, από δική μου απόφαση. Όλα είναι θέμα συνήθειας. Ακόμη κι αυτό.

Σαν απόρριψη είναι.

Χτυπάει, και αυτό που θέλω να πω είναι ότι όποιος κάνει οικογένεια πρέπει να είναι έτοιμος γι’ αυτό. Δεν μπορείς να γίνεις πατέρας και να ταλαιπωρείς τα παιδιά σου. Ο δικός μου πατέρας δεν θα έπρεπε να κάνει οικογένεια.

Ναι, αλλά δεν θα υπήρχες εσύ, αν δεν έκανε οικογένεια ο πατέρας σου.

Τα παιδιά, όταν τσακώνονται οι γονείς, τραβάνε μεγάλο ζόρι. Όταν σηκώνει ο ένας χέρι στον άλλον είναι απαίσιο. Μένουν παιδικά τραύματα και αναμνήσεις που μπορεί να σου βγάλουν ή δημιουργία ή τρέλα.

Μιλά για οικογενειακή βία γενικά, ή συγκεκριμένα για τη δική σου οικογένεια;

Και τα δύο. Είναι μια πολύ λεπτή γραμμή η οικογενειακή βία που την έχω ζήσει. Την ξέρω.

Δηλαδή;

Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου και έχω δει να πέφτει ξύλο στο σπίτι μου. Και δεν του το συγχωρώ, αλλά το ξορκίζω με δημιουργία. Το βγάζω στα τραγούδια και τους στίχους μου. Ξεσπάω εκεί. Έχω γράψει τραγούδια εμπνευσμένα από τις καταστάσεις που έζησα σπίτι μου.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top