Τα πρώτα πλάνα από την πρώτη πρόβα της παράστασης «Πετάει, πετάει» μετά την αποχώρηση Παπαγιάννη - Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Δείτε το βίντεο

Τα πρώτα πλάνα από την πρώτη πρόβα της παράστασης «Πετάει, πετάει», που έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης, προέβαλε η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Μετά την απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη, τον ρόλο του πήρε ο Σωτήρης Καλυβάτση, στην θέση του οποίου πήγε ο Μάνος Πίντζης.

Διαβάστε επίσης: Επέστρεψε η Σοφία Παυλίδου στο θέατρο - Οι πρόβες με τον Πίντζη και τον Καλυβάτση μετά την απομάκρυνση του Παπαγιάννη

Ο Γιώργος Βάλαρης ο σκηνοθέτης της παράστασης, είπε: «Η Σοφία είναι ικανοποιημένη με την απόφαση της απομάκρυνσης του Παπαγιάννη… Πήραμε μια ηθικά σωστή απόφαση».

Μάλιστα, όπως είπε στην εκπομπή ο δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης, από την αφίσα του θεάτρου οι τεχνικοί έκοψαν με ένα κοπίδι του πρόσωπο του Μάνου Παπαγιάννη.

Ο Μάνος Πίντζης είπε: «Με ειδοποίησαν αργά το βράδυ, ελπίζω να προλάβω! Είναι η δουλειά μου. Και η Σοφία και ο Μάνος είναι φίλοι μου, δεν τα περιμένω κάτι τέτοια και δεν τα θέλω. Δεν είναι ωραία πράγματα. Από εκεί και πέρα εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω!» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top