Βάσια Παναγοπούλου «Στη Φωλιά των Κου Κου»: Δεν γνωρίζω αν ο Παπαγιάννης ξέρει για την απομάκρυνσή του»

Δείτε τι είπε ζωντανά στην εκπομπή

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το συμβάν ανάμεσα στη Σοφία Παυλιδου και τον Μάνο Παπαγιάννη!

Το θέατρο «Χυτήριο» εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το τι θα γίνει από εδώ και πέρα για την παράσταση «Πετάει, πετάει», ενώ η επιχειρηματίας του θεάτρου, Βάσια Παναγοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» για το θέμα.

«Εγώ ήθελα και χτες που έγινε μια συζήτηση με όλο τον θίασο, παρόντος του σκηνοθέτη της παράστασης, του δικηγόρου της κυρίας Παυλίδου αλλά και του κυρίου Παπαγιάννη, προσπαθήσαμε να βρούμε καταρχήν, ως οφείλαμε, μια συμβιβαστική λύση. Όμως δυστυχώς αυτό δεν επετεύχθη». 

Διαβάστε επίσης: Εκτός παράστασης ο Μάνος Παπαγιάννης: Απομακρύνεται μετά την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου για ξυλοδαρμό

Όσο για το πότε πήραν την απόφαση για την αντικατάσταση του Μάνου Παπαγιάννη είπε: 

«Αυτό είναι μια απόφαση που την είχαμε πάρει, εγώ, ο κύριος Γκουρούσης και η κυρία Ρούσου, εφόσον δεν μπορούσε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση. Ήταν μονόδρομος».

Ακόμα, Βάσια Παναγοπούλου ανέφερε: «Είμαι υποχρεωμένη να σεβαστώ ότι μια ηθοποιός δεν μπορεί να συνυπάρξει πάνω στο σανίδι με τον άλλο συνάδελφό της, και δεύτερον είμαι υποχρεωμένη να αποκαταστήσω την ηθική τάξη των πραγμάτων. Υπάρχουν πράγματα τα οποία έχουν όρια και στη συμπεριφορά μας στο θέατρο». 

«Η υπόθεση καλώς ή κακώς πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ουδείς από εμάς δεν δικαιούται να έχει άποψη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top