Χωρίζουν Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Φάνης Μουρατίδης;

Τι απάντησε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του

Χωρίζουν Παπαχαραλάμπους - Μουρατίδης;

Τα δημοσιεύματα επιμένουν να προσθέσουν ακόμα ένα διαζύγιο στην εγχώρια showbiz. Είναι όμως αληθές αυτό για την περίπτωση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και του Φάνη Μουρατίδη; 

“Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Αν συνέβαινε, θα το είχαμε κάνει. Δε θα ακουγόταν”, δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του στο The TOC. Και πρόσθεσε: “Οργιάζουν για όλους... Απλά όταν μπαίνει κανείς σε μια τέτοια διαδικασία (σ.σ. του χωρισμού) με τη σχέση του, πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Πρέπει να το ανακοινώσει γρήγορα για να πάψει η παραφιλολογία. Βλέπει κανείς πως όταν υπάρχουν παιδιά, πρέπει να σκεφτεί τα παιδιά πάνω απ’ όλα και να μην αφήσει να υπάρχει ένας ντόρος γύρω απ’ αυτό. Αν κάποτε, χτύπα ξύλο, συμβεί, σε μένα και την Άννα Μαρία, θα το ανακοινώσουμε, ώστε να μην υπάρχει παραφιλολογία”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, αλλά και στο πώς είναι να δουλεύεις με τη σύντροφο σου: “Είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό. Δεν είναι τυχαίο. Ποτέ το επάγγελμά μας δε φημιζόταν ως το ιδανικό για οικογένεια. Κι ο λόγος είναι ότι η επιβίωση είναι δύσκολη. Είναι ένα εποχιακό επάγγελμα. Η παραμικρή αναπηρία μπορεί να αποδειχτεί καθολική. Απαιτεί ψυχικές ικανότητες, διότι διαρκώς εκτίθεσαι. Η αξία σου “μπαίνει” στην αισθητική και στο γούστο του καθενός… Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top