Ζωή Λάσκαρη: Σήμερα θα ήταν τα γενέθλιά της! - Οι αδημοσίευτες φωτο από το τελευταίο πάρτι της

Θα έκλεινε τα 74

Λάσκαρη: Σαν σήμερα τα γενέθλιά της

Σαν σήμερα, η Ζωή Λάσκαρη θα είχε τα γενέθλια.

Η αείμνηστη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 73 ετών στις 18 Αυγούστου και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της αλλά και στους θαυμαστές της.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, δύο φωτογραφίες από το τελευταίο πάρτι που διοργάνωσε η ηθοποιός και σχολίασε:

«αυτοί που αγάπησαν πενθούν, για όλη τους τη ζωη"/ από τα περσινά γενέθλια της Ζωής μου/ πήρε μια βαθιά ανάσα και έσβησε το κεράκι της/ "αγαπούλα μου να τα ξαναπούμε"/ τα ξαναείπαμε στο τηλέφωνο/ και τα λέγαμε πάντα σε γιορτές και γενέθλια/ κάθε χρόνο τέτοια μέρα μου παραπονιόταν όταν την έπαιρνα για ευχές πως χανομουν/ "άσε μανούλα μου τις δουλειές κι ελα να φάμε"/ κάθε φορα κάτι τύχαινε/ πέρσι ήμουν εκεί στο στέκι της δίπλα στο θέατρο της/ θυμάμαι το άρωμα της, την μεγάλη αγκαλιά της,το τσιγάρο πάντα στο χέρι της και το δυνατό γέλιο της/ λείπεις Ζωή/ μου λείπεις/ μας λείπεις ?/ΥΓ τόσες φορές εχω δει τις φωτο που τράβηξα με το κινητο μου και πρώτη φορα μενω στο βλέμμα της πριν σβήσει το κεράκι στην λευκή τούρτα της...»!

Συγκινητική ήταν και η δήλωσή της για τα επόμενα γενέθλιά της... Σήμερα η συνεργάτιδά της φίλη της Μαργαρίτα Δρούτσα, θυμήθηκε τα γενέθλιά της Ζωής:

Δείτε φωτορεπορτάζ από τη περσινή έκπληξη που της είχαν κάνει οι συνεργάτες της στο θέατρο:

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top