Οι λαμπερές παρουσίες των celebrities στο fashion show του Jean Paul Gaultier στο Μουσείο Μπενάκη

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ

Όλη  η κοσμική Αθήνα στο στο fashion show του Gaultier

Μια μοναδική, παγκόσμιας εμβέλειας και ιστορικής σημασίας εκδήλωση διοργανώθηκε από το Μουσείο Μπενάκη, χθες Τρίτη 28 Νοεμβρίου.

Επρόκειτο για ένα αφιέρωμα στο έργο του κορυφαίου σχεδιαστή μόδας Jean Paul Gaultier, ο οποίος προσέφερε απλόχερα τον «εαυτό» του και το έργο του στο Μουσείο Μπενάκη για έναν ευγενή σκοπό: τη στήριξη της εκπαιδευτικής δραστηριότητας του Ιδρύματος για τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης:Βίκυ Καγιά: Έκανε πασαρέλα με φουσκωμένη κοιλίτσα για τον Jean Paul Gaultier και εντυπωσίασε

Ο Jean Paul Gaultier τίμησε το Μουσείο Μπενάκη ως μία σταθερή πηγή έμπνευσης για τις συλλογές του, μεταφράζοντας με το μοναδικό του τρόπο την «ελληνικότητα» από την αρχαιότητα έως το παραδοσιακό χθες.. Ο θρυλικός Γάλλος δημιουργός επέλεξε το Μουσείο Μπενάκη για να παρουσιάσει αναδρομικά και ζωντανά τις δημιουργίες του με αναφορές στην Ελλάδα και στον πολιτισμό της, ζητώντας μάλιστα η όλη εκδήλωση να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν  οι εκπρόσωποι της κοσμικής Αθήνας και του καλλιτεχνικού χώρου έδωσαν το «παρών» σε αυτό το ξεχωριστό event.

 Ανάμεσά τους ήταν ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, η Τατιάνα Μπλάτνικ, η Ζέτα Δούκα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Νάνα Μούσχουρη, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη, η Δέσποινα Καμπούρη και άλλοι.

Κάτια Ζυγούλη-Σάκης Ρουβάς

Ράνα Ζέιν

Νάντια Θεοχαράκη

Ρόη Αποστολοπούλου

Κώστας Καίσαρης-Χριστιάνα Καίσαρη

Σήλια Κριθαριώτη

Θοδωρής Παπαλουκάς

Ηλίας Κρασσάς-Βίκυ Καγιά

Δέσποινα Καμπούρη

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Νανά Μούσχουρη-Ηλίας Ψινάκης-Andre Chapelle

Ειρήνη Νταϊφά

Ζέτα Δούκα

Νανά Μούσχουρη-Andre Chapelle

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top