Το τέταρτο παιδί της περιμένει η σύζυγος γνωστού ηθοποιού

Το ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram

Έγκυος για τέταρτη φορά η Hilaria Baldwin

Μανούλα για τέταρτη φορά θα γίνει η Hilaria Baldwin, η σύζυγος του Alec Baldwin, η οποία με μια τρυφερή φωτογραφία της που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο διάσημος αστέρας του Hollywood περιμένουν το τέταρτο παιδί τους.

Όπως αποκάλυψε η fitness guru, μόλις έκλεισε το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και σκέφτηκε ότι ήρθε η ώρα να ανακοινώσει τα ευχάριστα.

«Γεια σου πρώτο τρίμηνο. Κατά καιρούς ποστάρω φωτογραφίες από τις εγκυμοσύνες μου στο Instagram. Προσπαθώ να μένω σε φόρμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, παρόλο που ξεφεύγω και τρώω λίγο παραπάνω και γιορτάζω την αλλαγή στο σώμα μου. Όλες οι γυναίκες περνάμε αυτές τις αλλαγές στο σώμα μας, όταν είμαστε έγκυες. Είναι εκπληκτικό και θέλω να δείξω πως είναι φυσιολογικό, αντί να ντρέπομαι για τα κιλά μου», έγραψε η Hilaria Baldwin.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και έχουν μαζί τρία παιδιά, την πεντάχρονη Carmen Gabriela, τον τετράχρονο Rafael Thomas, τον Leonardo Angel Charles και τώρα έρχεται και το τέταρτο. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top