Δράση και θέαμα στην τρίτη περιπέτεια του υπερ-ήρωα Thor της Marvel

O Chris Hemsworth επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Στο 'Thor: Ragnarok' των Marvel Studios ο Thor είναι φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς να έχει στη διάθεσή του το τρομερό του σφυρί. Πρέπει να νικήσει το χρόνο για να επιστρέψει στον πλανήτη Asgard και να σταματήσει το Ragnarok, δηλαδή την καταστροφή του πλανήτη του και του πολιτισμού του, από τα χέρια μιας νέας, παντοδύναμης απειλής, της αδίστακτης Hela. Πρώτα, όμως, πρέπει να διευθετήσει μερικά φλέγοντα ζητήματα.

Πρώτον, να στεφθεί νικητής μιας θανάσιμης μονομαχίας ενάντια στον πρώην σύμμαχό του και επίσης Εκδικητή – τον Απίθανο Hulk! Στη συνέχεια, να βρει καινούργιο οπλοστάσιο για να πολεμήσει, αφού έχει αποχαιρετήσει το περιβόητο σφυρί του και τέλος να σχηματίσει μια παρέα σκληρών πολεμιστών, για να βάλουν ένα χεράκι και αυτοί στο δύσκολο έργο που πρέπει να φέρει εις πέρας.

O Chris Hemsworth επιστρέφει για τρίτη φορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Thor. Δίπλα του ο Tom Hiddleston που υποδύεται τον Loki, τον δολοπλόκο υιοθετημένο αδερφό του. Η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Cate Blanchett κάνει την εμφάνισή της για πρώτη φορά στο σύμπαν της Marvel υποδυόμενη τη μοχθηρή Hela, την απόλυτη κακιά της ταινίας.

Ο Idris Elba επιστρέφει ως Heimdall , ο φρουρός του Asgard. Επίσης, για πρώτη φορά κάνουν την εμφάνιση τους ο Jeff Goldblum στο ρόλο του εκκεντρικού δικτάτορα Grandmaster και η Tessa Thompson που είναι η Valkyrie, μια σκληρή πολεμίστρια. Ο Mark Ruffalo ξαναγυρνάει για να υποδυθεί τον διττό ρόλο του Banner/The Hulk από τους 'Εκδικητές'. Τέλος, το καστ συμπληρώνει ο Sir Anthony Hopkins που είναι ξανά ο Odin, βασιλιάς του Asgard.

Δείτε το βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top