Στην Ελλάδα η Carla Bruni- Τι δήλωσε στο Star για τον σύζυγό της Νikola Sarkozy

«Τα παιδιά μου έχουν λίγο ελληνικό αίμα» δήλωσε η κυρία Bruni

Στην χώρα μας βρίσκεται η Carla Bruni, αφού την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου θα παρουσιάσει στο «Παλλάς» την καινούργια της δισκογραφική δουλειά.

«Eίναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς να έρθουμε στην Ελλάδα και να δώσω το πρώτο μου show εδώ» είπε χαμογελώντας και πρόσθεσε:

«Και επίσης, ο άντρας μου δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά είναι Έλληνας. Έτσι υπάρχει λίγο ελληνικό αίμα στα παιδιά μου. Γι’ αυτό το λόγο είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ».

Η κυρία Sarkozy θα ερμηνεύσει το «Enjoy the Silence» των Depeche Mode, το «Miss Υou» των Rolling Stones, ακόμη και το «The Winner Τakes Ιt Αll» των Abba, με γαλλική προφορά τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην δισκογραφική της δουλειά.

«Ο παραγωγός μου είχε αυτή την ιδέα, την οποία και λάτρεψα. Έπαιξα σε πολλές χώρες στην τελευταία μου περιοδεία, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να πάω στην Αθήνα. Αισθάνομαι πολύ κοντά στην Ελλάδα και αυτές οι δύο όμορφες χώρες έχουν πολλά κοινά, ξεκινώντας από τη Μεσόγειο Θάλασσα που λατρεύω και είναι μια σταθερή πηγή έμπνευσης και ευτυχίας» είχε πει σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Carla Bruni.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top