Χρανιώτης για τα επεισόδια με τους ακροδεξιούς: Είναι αστείο!

Τι είπε για όσα έγιναν στο θέατρο στην Θεσσαλονίκη

Χρανιώτης για επεισόδια με ακροδεξιούς Θεσσαλονίκη

Για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον για την παράσταση «Η ώρα του Διαβόλου», μίλησε στο thestival.gr, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης, ο πρωταγωνιστής και γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Χρανιώτης.

«Είναι περισσότερο αστείο να υπάρχουν αυτή τη στιγμή κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι εμποδίζουν την τέλεση μίας παράστασης. Είναι ένα κείμενο του Φερνάντο Πεσσόα και από όσο έχω διαβάσει δεν έχει καμία σχέση με τον σατανισμό ή τέτοιου είδους πρακτικές. Εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι να διαβάσουν το βιβλίο και από εκεί και πέρα να αποκρυσταλλώσουν μία άποψη, να κατανοήσουν τα πολύ αυτονόητα και να διαμαρτύρονται για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετικό τρόπο, όταν το κρίνουν απαραίτητο. Όχι για κάτι τέτοιο γιατί είναι πάρα πολύ γελοίο και αστείο ταυτόχρονα», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Να σημειωθεί πως το κλίμα έξω από θέατρο ήταν για αρκετή ώρα τεταμένο ενώ υπήρξαν στιγμές έντασης μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ. Μάλιστα μερικοί από αυτούς αποπειράθηκαν να διακόψουν την παράσταση. Επρόκειτο κυρίως για μέλη της οργάνωσης «Ιερός Λόχος», ενώ «μπροστάρης» ήταν ο γνωστός από τις τηλεοπτικές του περιπέτειες, πατέρας Κλεομένης.
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top