H 18χρονη κόρη του Jackie Chan αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη και η 30χρονη σύντροφός της τής έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση!

Οι φωτο και τα μηνύματα στο Instagram

Την ώρα που ο Jackie Chan βρίσκεται στο Los Angeles για το promotion της νέας του ταινίας «The Foreigner», η κόρη του προκάλεσε χαμό στην Κίνα με τις δηλώσεις της!

Μέσω Instagram, η 18χρονη Etta Ng αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλη!

Συγκεκριμένα, πόσταρε στο account της μια φωτο, στην οποία απεικονίζεται με φόντο τα χρώματα του ουράνιου τόξου και έγραψε: «Σε περίπτωση που κανείς δεν το κατάλαβε είμαι gay».

Βέβαια, στη συνέχεια έσβησε την εν λόγω λεζάντα και την αντικατέστησε με τα εξής hashtags: #lgbtqai, #lgbt, #lesbian και #androgynous.

Την ίδια ώρα, η 30χρονη Andi Autumn, ένα κορίτσι που έχει ενεργή παρουσία και δράση στα social media, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, η οποία αποκαλύπτει τη σχέση τους.

Μάλιστα, δεν δίστασε να της κάνει και δημόσια ερωτική εξομολόγηση.

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ κανέναν σαν εσένα. Μου έδωσες την ευκαιρία να εκφράσω όλες μου τις σκέψεις. Χωρίς κριτική, απλώς κατανόηση. Όλα ήταν εναντίον μας. Δεχτήκαμε σχόλια και κριτική, αλλά αξίζει τον κόπο να γνωρίζουμε ότι θα το περάσουμε μαζί, δίπλα-δίπλα. Παραλείψαμε όλες τις δυσκολίες που είχαμε φέτος και τελικά κατευθυνόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχουμε μια πορεία. Πέσαμε θύματα διακρίσεων από την οικογένεια, τους φίλους και την κοινωνία του Χονγκ Κονγκ. Ζούμε σε μια πόλη που έχει ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων, παρ' όλα αυτά οι περισσότεροι είναι στενόμυαλοι. Όμως τίποτα δεν έχει σημασία όταν ξέρω ότι κάθε πρωί θα είσαι δίπλα μου. Σ’ αγαπώ» σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

(Φωτo της Andi Autumn στο Instagram)

Δείτε στο βίντεο πλάνα από την πρεμιέρα του του Jackie Chan «The Foreigner»...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top