Οι τζιχαντιστές απειλούν τον πρίγκιπα Harry!

Θα σε στείλουμε στην κόλαση - Νέα Ενημέρωση: 21:59

Σε νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος, ένας τζιχαντιστής εξαπολύει απειλές κατά του πρίγκιπα Harry, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θα τον στείλουν στην κόλαση.

 

 

 

Πρωταγωνιστής στο βίντεο είναι ένας άνδρας, που αναγνωρίστηκε ως Abu Uqayl από τη Σιγκαπούρη, και ο οποίος απειλεί τον Βρετανό πρίγκιπα με αφορμή τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Σιγκαπούρη για την τρομοκρατία, λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο.

"Γιατί δεν έρχεσαι εδώ να μας πολεμήσεις αν είσαι αρκετά άνδρας, ώστε να στείλουμε εσένα και τα απάτσι σου στην κόλαση;" φέρεται να λέει ο τζιχαντιστής.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Σιγκαπούρης σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι ο άνδρας που απείλησε τον πρίγκιπα Χάρι πιστεύεται ότι είναι 39 ετών και ονομάζεται Meghat Shahdan bin Abdul Samad.

Η Meghan Markle λιώνει για τον πρίγκιπα Harry

Επειτα από περίπου έναν χρόνο που έχει γίνει γνωστή η σχέση τους, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Χάρι έδωσαν το παρών στην ίδια δημόσια εκδήλωση.

Η ηθοποιός πήγε στην τελετή έναρξης των «Invictus Games» στο Τορόντο, των αγώνων για τραυματισμένα μέλη των ενόπλων δυνάμεων, με τους οποίους ασχολείται ο πρίγκιπας.

Ομως, οι δυο τους δεν κάθισαν μαζί στην κερκίδα. Ο Ηarry  πήρε θέση στα VIP, δίπλα στην Μελάνια Τραμπ και κοντά στον Τζάστιν Τριντό. Λίγο πιο μακριά, ήταν η 36χρονη ηθοποιός, με τον φίλο της Μάρκους Αντερσον.

Μιλώντας στην τελετή έναρξης ο πρίγκιπας- ο οποίος διετέλεσε πιλότος ελικοπτέρου στο Αφγανιστάν- μίλησε για το πώς τον συγκλόνισε μία πτήση προς την πατρίδα του το 2008. «Καθώς περίμενα να επιβιβαστώ στο αεροσκάφος, φόρτωσαν το φέρετρο ενός Δανού στρατιώτη. Στην πτήση, είδα τρεις Βρετανούς στρατιώτες σε κώμα, που είχαν χάσει μέλη τους. Αυτό άλλαξε την κατεύθυνση της ζωής μου για πάντα», διηγήθηκε.

 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top