Τaylor Swift: Παρουσίασε το νέο της clip στα βραβεία MTV και ο πρώην της Calvin Harris ούτε που χειροκρότησε!

Δείτε τη στιγμή που τον "τσάκωσε" η κάμερα

Μπορεί να μην έδωσε το «παρών» στα φετινά MTV Video Music Awards που παρουσιάστηκαν στο «Τhe Forum» του Inglewood στην California, ωστόσο, εκεί προβλήθηκε για πρώτη φορά το νέο της single «Look What You Made Me Do» από το album της «Reputation» που θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου.

Η διάσημη τραγουδίστρια, επιστρέφει μετά από τρία χρόνια με νέο album, δείχνοντας αποφασισμένη να απαντήσει σε όλους εκείνους που την κατηγορούν, ενώ δεν διστάζει να βάλει τους... πολλαπλούς εαυτούς της να σχολιάσουν όλα όσα γράφονται για εκείνη στον τύπο.

Σύμφωνα με το Associated Press, το νέο της video clip, το οποίο είναι εντυπωσιακό, μόνο την ημέρα που κυκλοφόρησε παίχτηκε πάνω από οκτώ εκατομμύρια φορές στο Spotify, ακόμα 19 εκατομμύρια φορές στο YouTube και πλέον κατέχει το ρεκόρ και στις δύο πλατφόρμες.

Στα βραβεία MTV ήταν και ο πρώην σύντροφός της, Calvin Harris, τον οποίο η Taylor Swift παράτησε για τον Tom Hiddleston, με τον οποίο τελικά χώρισε μετά από λίγο καιρό.

Ωστόσο, μετά την προβολή του video clip του «Look What You Made Me Do», ο γνωστός DJ ήταν εντελώς αδιάφορος.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο Calvin Harris παρακολούθησε το clip της πρώην του από την πρώτη σειρά από όπου καθόταν, ωστόσο μόλις αυτό τελείωσε δεν έκανε ούτε μία κίνηση για να χειροκροτήσει! 

Σημειώνεται ότι οι δυο τους χώρισαν στις αρχές του 2016, μετά από 15 μήνες σχέσης. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top