Ξεσαλώνουν οι διάσημοι στην Ελλάδα! O Bοlt λούζεται με σαμπάνιες και η Whoopi Goldberg χορεύει πάνω στα τραπέζια

Δείτε το βίντεο

Ο Usain Bolt που συνεχίζει να ξεσαλώνει στη Μύκονο, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ η οποία ποστάρει βίντεο και φωτογραφίες από τις Σπέτσες και η Whoopi Goldberg που βρίσκεται στις Κυκλάδες, είναι μερικές από τις διασημότητες που απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες το δικό τους ελληνικό καλοκαίρι.

Ο Τζαμαϊκανός σούπερ σταρ το είπε και το έκανε. Μόλις αποσύρθηκε από την ενεργό δράση έσπευσε να το ρίξει έξω στη Μύκονο και γιόρτασε μαζί με τους φίλους του τα 31α γενέθλια του σε γνωστό club του νησιού, χορεύοντας γυμνός από τη μέση και πάνω, και λούζοντας στη σαμπάνια τους θαμώνες του μαγαζιού.

Λίγο νωρίτερα ο πιο πολυσυζητημένος αθλητής στον πλανήτη είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Instagram ένα ακόμα απολαυστικό μπουγέλωμα με σαμπάνια που αυτή τη φορά είχε ως θύμα τον ίδιο.

Πάνω στα τραπέζια η Whoopi Goldberg

Σε ανάλογη διάθεση φαίνεται πως βρίσκεται και η οσκαρική Whoopi Goldberg η οποία αφού πρώτα χόρεψε πάνω σε τραπέζι καταστήματος στην Αντίπαρο, συνέχισε για τη Μύκονο όπου έφαγε σε ασιατικό εστιατόριο και διασκέδασε με την ψυχή της απολαμβάνοντας την πριβέ performance που της αφιέρωσε ο τραγουδιστής Gabriel Gueye.

Στις Σπέτσες η  Elizabeth Hurley

Στον χορό όμως επιδόθηκε και η Elizabeth Hurley, προφανώς από τη χαρά της που παραθερίζει στις Σπέτσες, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr.  Η 52χρονη Βρετανίδα ηθοποιός δεν περιορίστηκε στο βίντεο, αφού δεν σταμάτησε να ποστάρει στο Instagram καλοκαιρινά ενσταντανέ από τη διαμονή της στο ωραίο νησί του Αργοσαρωνικού.

Στη Σίφνο ο Tom Hanks

Τέλος, ο Tom Hanks ο οποίος είναι κάθε καλοκαίρι μόνιμος κάτοικος Aντιπάρου μαζί με την ελληνοαμερικανίδα σύζυγό του Rita Wilson πετάχτηκε μέχρι τη Σίφνο για να φάει στο αγαπημένο του ρεστοράν.

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top