Tίτλοι τέλους: Χώρισε ο Gerard Butler με την Morgan Brown μετά τις διακοπές τους στο Μεξικό

Mετά από τρία χρόνια σχέσης

 Χώρισε ο Gerard Butler με την Morgan Brown

Mπορεί πριν περίπου έξι εβδομάδες ο Gerard Butler και η σύντροφός του, Morgan Brown, να εθεάθησαν στο Μεξικό, όπου έκαναν τις διακοπές τους, δίνοντας σε όλους την εντύπωση ότι είναι full in love, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως πολλοί περίμεναν.

Μετά από τρία χρόνια σχέσης, ο χολιγουντιανός σταρ και η καλλονή interior designer, αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που χωρίζουν. Έχουν κάνει άλλα δύο break κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η τελευταία επανασύνδεση δεν κράτησε παραπάνω από 2,5 μήνες και ο χωρισμός αυτή τη φορά φαίνεται πως είναι οριστικός.

Όπως αναφέρει η Sun, το διάσημο ζευγάρι πήγε στο Μεξικό για να δει αν μπορεί να φτιάξει τα πράγματα στη σχέση του και τελικά οι δυο τους συνειδητοποίησαν ότι δεν πάει άλλο.

Όπως ανέφερε πηγή στην εφημερίδα, «o Gerard δεν είναι έτοιμος να αφήσει την εργένικη ζωή του. Σκεφτόταν ότι η Morgan ίσως ήταν το σωστό πρόσωπο για να κάνει το επόμενο βήμα, αλλά τελικά δεν ήταν. Είπε στους φίλους του ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί. Αγαπάει την Morgan αλλά δεν τα βρίσκουν».

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά τις τελευταίες διακοπές με την πρώην σύντροφό του στο Mεξικό, ο πρωταγωνιστής του «P.S I love you» και των «300» εθεάθη να διασκεδάζει σε club στην Ibiza!

Αμετανόητος εργένης, όχι αστεία! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top