Angelina Jolie: Ο πραγματικός λόγος που επισκέφτηκε την Ελλάδα (Φωτο)

Μαζί με τα παιδιά της

Jolie: Ο πραγματικός λόγος που επισκέφτηκε την Ελλάδα

 Θυμάστε που σας γράψαμε από το star.gr ότι η Angelina Jolie ήρθε στη χώρα μας μαζί με τα παιδιά της;

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στον Αχέροντα, στα γεωγραφικά όρια του Νομού Πρέβεζας. Όλοι μαζί απόλαυσαν περίπατο με τα άλογα που βρίσκονται στον Αχέροντα.

Όμως, ποιος είναι ο λόγος που επισκέφθηκε ξανά την χώρα μας;

Όπως αποκαλύπτει το prevezaposto, η χολιγουντιανή σταρ βρέθηκε στην Ελλάδα για επαγγελματική φωτογράφιση με θεματογραφία που είχε σχέση με την πύλη του Άδη και με τον Κύκλωπα Πολύφημο που αναφέρεται στην Οδύσσεια.

Είναι γνωστό ότι η περιοχή αποτελεί σημείο αναφοράς στην Οδύσσεια του Ομήρου αφού πέρα από τον μυθικό Αχέροντα με τις πύλες του Άδη, υπάρχει κοντά στην Αμμουδιά ο Όρμος του Οδυσσέα και η σπηλιά της Περσεφόνης.

Στα παράλια του Νομού Πρέβεζας τοποθετείται και ο Κύκλωπας Πολύφημος που κατά τον Όμηρο όταν τυφλώθηκε από τον Οδυσσέα, πέταξε βράχο στην παραθαλάσσια περιοχή Κερέντζα όπου κατά την παράδοση βρίσκεται ακόμη εκεί.

Όλα τα παραπάνω, προφανώς, αποτέλεσαν έμπνευση για τους παραγωγούς της φωτογράφισης που χρησιμοποίησαν με Χολιγουντιανό τρόπο τα στοιχεία της Ομήρου Οδύσσειας.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λούπας κατάφερε να εξασφαλίσει τις παραπάνω φωτογραφίες που δείχνουν την τεράστια Χολιγουντιανή στολή που χρησιμοποιήθηκε για τον Κύκλωπα ενώ φαίνονται η είσοδος στην σπηλιά του Κύκλωπα με την ένδειξη IMMORTALS (ΑΘΑΝΑΤΟΙ) και πιο κάτω η έξοδος της σπηλιάς ως πύλη του Άδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top