Η αθάνατη ελληνική γραφειοκρατεία έδιωξε την συνέχεια του Mamma Mia από την Σκόπελο!

Δείτε τι δήλωσε στο Star ο δήμαρχος του νησιού

Το Mamma mia, η ταινία που έκανε διάσημη τη Σκόπελο σε όλον τον κόσμο, αποκτά τη συνέχεια της, η οποία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτή τη φορά όμως η χολιγουντιανή παραγωγή δεν θα γυριστεί στο όμορφο νησί των Σποράδων, αλλά στο νησάκι Βις που βρίσκεται στην Κροατία. Ο λόγος; Το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας!

«Φυσικά είναι μεγάλο πλήγμα, φυσικά είναι απώλεια το ότι δεν γυρίζεται στη Σκόπελο και δεν γυρίζεται και στην Ελλάδα» ανέφερε στο Star ο Δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης.

Όπως δηλώσαν ανεπίσημα πηγές από την εταιρία παραγωγής του φιλμ στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail, στην Κροατία οι διαδικασίες είναι απλούστερες, καθώς δεν απαιτείται ειδική άδεια για κάθε γύρισμα κι έτσι η δουλειά αναμένεται να γίνει ευκολότερα και να αποφέρει μεγαλύτερο οικονομικό όφελος.

«Το ότι γυρίστηκε το Mamma Mia στη Σκόπελο είχε μεγάλο αντίκτυπο, έγινε γνωστό το νησί σε όλον τον κόσμο, έρχονται τουρίστες από όλα τα μέρη για να δουν και την παραλία και την εκκλησία όπου έγιναν τα γυρίσματα του έργου. Σίγουρα αν δεν γυριστεί το έργο, θα χάσουμε ένα μέρος από τους εν δυνάμει πελάτες, τουρίστες που επρόκειτο να έρθουν στο νησί μας» τόνισε ο κ. Βασιλούδης.

Στη νέα ταινία που  περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες των Abba οι οποίες δεν χώρεσαν στο πρώτο μέρος και έχει θέμα τις νεανικές περιπέτειες της Ντόνα Σέρινταν, θα πρωταγωνιστήσουν ξανά η Μέριλ Στριπ και ο Πιρς Μπρόσναν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top