Η Κόρτνεϊ Πάρκερ σπάει τη σιωπή της! Χώρισαν ή όχι με τον Χρήστο Μάστορα;

Απαντά στις φήμες που έχουν οργιάσει τον τελευταίο καιρό

Η Κόρτνεϊ Πάρκερ απαντά αν χώρισε από τον Χρήστο Μάστορα

Εδώ και αρκετούς μήνες είναι όλο και πιο έντονοι οι ψίθυροι στην ελληνική showbiz ότι ο frontman του συγκροτήματος Melisses, Χρήστος Μάστορας και η σύζυγός του Κόρτνεϊ Πάρκερ δεν είναι πια μαζί. Οι ίδιοι δεν έχουν δώσει καμία απάντηση για το status της σχέσης τους κάνοντας τις φήμες περί χωρισμού να φουντώνουν.

Η Κόρτνεϊ Πάρκερ όμως σπάει τη σιωπή και σε συνέντευξή της στο περιοδικό People αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον  Χρήστο Μάστορα.

«Όσο μεγαλώνεις συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα κρατάς για τον εαυτό σου. Όταν είσαι μικρός και ερωτευμένος, θέλεις να πεις σε όλους για αυτό. Μεγαλώνοντας αλλάζεις. Έχω λάβει πολλά μηνύματα στα social media από φαν που ρωτούν λεπτομέρειες για τη σχέση μας. Έγινα το κορίτσι του Χρήστου Μάστορα και όχι η Courtney Parker. Είμαι η Courtney Parker και αυτή ήμουν και πριν γνωρίσω τον Χρήστο. Όλο αυτό δεν μας άρεσε και έτσι αποφασίσαμε να κρατάμε τη σχέση μας για εμάς. Όλα είναι καλά, απλά δεν θέλουμε να το συζητάμε», ξεκαθάρισε.

Μάλιστα δεν έκρυψε και την επιθυμία της να γίνει μητέρα, αν και όπως είπε, η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη, λόγω του επαγγελματικού φόρτου.

«Θέλω απόλυτα να γίνω μητέρα. Ωστόσο, θεωρώ ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος γιατί είμαι αφοσιωμένη στη δουλειά μου. Όταν είμαι έτοιμη να κάνω παιδί θα συμβεί. Είμαι 32 χρόνων και πολλοί μου λένε ότι τώρα είναι καλή στιγμή για να γίνω μητέρα, όμως έχω ζήσει το μεγάλωμα των δύο αδελφών μου και ξέρω τι θυσίες χρειάζεται για να γίνεις γονιός. Η μητέρα μου δεν δούλευε και είχα όλη την προσοχή της. Νιώθω ότι έγινα πιο δυνατός άνθρωπος επειδή ήταν πάντα διαθέσιμη για εμένα. Εγώ αυτή τη στιγμή δουλεύω νύχτα. Πώς γίνεται να λείπω όλο το βράδυ και να έχω μωρό; Θα μπορούσα να άφηνα την καριέρα μου για ένα χρόνο. Όμως εγώ που τραγουδάω μόνο στα αγγλικά δεν μπορώ απλά να εξαφανιστώ», είπε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top