ΓΝΩΣΤΗ Ελληνίδα… τουρλώνει τα οπίσθια στον φακό και μιλάει για τη… μητρότητα!

Δείτε φωτογραφίες

ΓΝΩΣΤΗ Ελληνίδα… τουρλώνει τα οπίσθια στον φακό και μιλάει για τη… μητρότητα!

Καλοκαίρι είναι και έτσι αποφάσισε να φορέσει κάτι ανάλαφρο και συγκεκριμένα το μαγιό της.

Έτσι, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στήθηκε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό με ένα χρυσό μαγιό και πήρε πόζα που αναδείκνυε το «δυνατό» πίσω μέρος του κορμιού της, που δεν είναι άλλο από τα οπίσθιά της.

Η ηθοποιός και ο σύντροφός της χαίρονται εδώ και έναν περίπου χρόνο, την πανέμορφη κόρη τους Λυδία και είναι ευτυχισμένοι με την οικογένειά τους, για την οποία και μίλησε ποζάροντας για το εξώφυλλο περιοδικού Down Town.

Η νέα της καθημερινότητα, ανάμεσα στα μπιμπερό, τις πάνες, αλλά και τη διαφορετική θεματολογία που έχουν πλέον οι συζητήσεις με τις φίλες της, με τις οποίες μιλάνε πλέον για καθαριστικά σπιτιού, είναι μερικά από τα όσα αναφέρει η Πηνελόπη, ενώ παραδέχεται ότι έχει απαρνηθεί τα μπικίνι, τα ξενύχτια, το κομμωτήριο και τον διάδρομο γυμναστικής και έχει αφοσιωθεί στη μητρότητα.

«Κάνουμε ήδη προσπάθειες για δεύτερο παιδί με τον Φώτη. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω τρία παιδάκια και γρήγορα. Δεν ξέρω όμως αν θα προλάβω ηλικιακά...», είπε και μίλησε για τα κιλά από την πρώτη της εγκυμοσύνη: «Έχω ακριβώς τα ίδια κιλά που είχα πριν μείνω έγκυος. Το σώμα μου βέβαια έχει αλλάξει, πρώτον γιατί θηλάζω ακόμα οπότε έχω κατακράτηση και δεύτερον δεν είμαι πλέον γυμνασμένη όπως στο παρελθόν γιατί δεν έχω πλέον καθόλου ελεύθερο χρόνο».

Αναφέρθηκε ακόμα και στην Ευριδίκη Βαλαβάνη που είναι καλή της φίλης και την προπόνησε για καιρό στο pole dancing: «Όταν μάθει τι γράφονται για εκείνη θα φρικάρει και θα στεναχωρηθεί πολύ γιατί είναι ένα απέραντα ευαίσθητο και καλόψυχο πλάσμα και δεν το λέω αυτό για να της φτιάξω το προφίλ. Τώρα αν το φρύδι της σηκώνεται λίγο ψηλά, είναι γιατί κάποιος  εκεί μέσα της έχουν κάνει κάτι».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top