Βασίλης Μαυρολέων και Έιμι Τέρι: Ο ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ γάμος τους στο Ρίο Ντε Τζανέιρο- ΦΩΤΟ

Ο ορισμός της χλιδής και της κομψότητας

O ορισμός της χλιδής και της κοψότητας ήταν το τριήμερο πάρτι του γάμου του γόνου εφοπλιστικής οικογένειας, Βασίλη Μαυρολέοντα, και της αγαπημένης του Βρετανίδας make up artist, Έιμι Τέρι.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, κάτω από το επιβλητικό άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή, σήμα κατατεθέν της βραζιλιάνικης πόλης.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Μαΐου, στις 15:00. Το πάρτι, όμως, ξεκίνησε από την προηγούμενη μέρα, με μπάνιο, κοκτέιλ και βόλεϊ στην άμμο.

Την ημέρα του γάμου, το σκηνικό ήταν βγαλμένο από παραμύθι. Στην εκκλησία του São Francisco de Paula, η ονειρική διακόσμηση με γιρλάντες από λευκά λουλούδια ταίριαζε με τη χειρόγραφη πρόσκληση. Η νύφη φορούσε ένα υπέροχο κατάλευκο νυφικό, του Ιταλού σχεδιαστή Τζιαμπατίστα Βάλι. Η φούστα ήταν ογκώδης, με μακριά ουρά, και τα μανίκια φουσκωτά και χυτά, σαν φόρεμα πριγκίπισσας. Κομψή και πανέμορφη, η Έιμι κρατούσε ένα μπουκέτο με λευκά λουλούδια και φορούσε αντίστοιχα λευκό πέπλο.

Ο γαμπρός διάλεξε να φορέσει ένα κλασσικό, κομψό γκρι κουστούμι, που σέταρε με γραβάτα σε απόχρωση του πράσινου της ελιάς.

Οι καλεσμένοι ήταν πολλοί και υπέρλαμπροι, μεταξύ αυτών και οι Μπιάνκα Μπραντολίνι, Ευγενία Νιάρχου, Τζοβάνα Μπατάλια, Πίτερ Ντούντας, Ελίζα Σεντάουι, Αλεξάντερ Ντελάλ, Νάταλι Μάσενετ, Καρολίν Γουίνμπεργκ και Τέσα Ματίας.

Στη δεξίωση που ακολούθησε, την παράσταση έκλεψαν οι φωτισμένοι φοίνικες και η αντίστοιχα φωτισμένη πισίνα, ενώ η διακόσμηση βασιζόταν στις λευκές ορχιδέες και τις μανόλιες, λουλούδια εξαιρετικά φίνα και σικ. Στο φόντο, ο Χριστός ο Λυτρωτής.

Το δείπνο παρατέθηκε στο Parque Lage, με το μενού να υπογράφει η Μαρία Άλις Σολιμένε, ενώ τα ποτά και η τούρτα δημιουργήθηκαν από την Ιζαμπέλα Σούπλισι.

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα βραζιλιάνικα στοιχεία, όπως χορευτές καποέιρα που έδιναν τον ρυθμό.

Το τριήμερο εορτασμού έκλεισε με ένα τεράστιο πάρτι το Σάββατο, σε έπαυλη στη Santa Teresa. Το πάρτι αυτό, κατ’ απαίτηση του ζευγαριού, είχε dress code: όλοι οι καλεσμένοι έπρεπε να έχουν τροπικό στυλ!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top