Beach party έκανε ο Σάκης Ρουβάς στην παραλία με «Διάσημους» και «Μαχητές» - Το Instagram "ΠΑΡΕΛΥΣΕ"!

Δείτε φωτογραφίες

Beach party έκανε ο Σάκης Ρουβάς στην παραλία με «Διάσημους» και «Μαχητές» - Το Instagram "ΠΑΡΕΛΥΣΕ"!

Μπορεί ο Ατζούμ Ιλικαλί να μην έχει πάει ποτέ στην παραλία που βρίσκονται οι παίκτες του Survivor – ή τουλάχιστον χωρίς να πέσει στη δική μας αντίληψη – αλλά το «άβατο» το «έσπασε» ο Σάκης. Και δεν υπάρχει ποιος Σάκης. Ένας είναι ο Σάκης Ρουβάς.

Όπως φαίνεται στις επίσημες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τον ΣΚΑΙ, ο Τούρκος παραγωγός πήρε ειδική άδεια για όσα θα κάνει ο κορυφαίος Έλληνας σταρ στο πλαίσιο του ριάλιτι επιβίωσης, εμφάνιση που «σπάει» τους κανόνες.

Με αφορμή τις 100 ημέρες Survivor και μέσα από τη συμμετοχή του και το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης στέλνει, μαζί με τους παίκτες, ένα ουσιαστικό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς

Λίγο πριν την πρεμιέρα των live του X Factor, ο Σάκης έπιασε μία κιθάρα στο χέρι και έκανε ένα αυτοσχέδιο «πάρτι» γύρω από μια φωτιά στην παραλία.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στην εν λόγω φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έκανε το διαδίκτυο να… παραλύσει, ο καλλιτέχνης δίνει για ακόμα μια φορά τον καλύτερό του εαυτό σε ένα show υψηλών προδιαγραφών, σαν αυτά που του πηγαίνουν, ενώ ξεκάθαρα αποτέλεσε τον καλύτερο τρόπο για να χαλαρώσουν οι παίκτες, πόσο μάλλον όταν η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη τις τελευταίες ημέρες, καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top