Ο Στέλιος Διονυσίου έμεινε… μισός: «Έχω χάσει 28 κιλά!»

Δείτε το βίντεο

Για τα κιλά που έχασε, αλλά και για το χωρισμό του μίλησε ο Στέλιος Διονυσίου στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Έχω χάσει 28 κιλά! Ξεκίνησα το πρώτο σκέλος, έχασα 20, ξαναξεκίνησα και έχασα κι άλλα! Στα αυτάκια μου μέσα έχω ακόμη βελονίτσες, έτσι ώστε να μην έχω την αίσθηση της πείνας! Αυτά που τρως άντε να είναι 500 θερμίδες!», είπε αναφερόμενος στην εντελώς διαφορετική εμφάνισή του.

Και συνέχισε: «Συνάντησα τον Ρέμο στο αεροδρόμιο, και είχε ξεκινήσει την ίδια δίαιτα, και μου έδωσε τηλέφωνο και ξεκίνησα! Η μαμά μου λέει να σταματήσω και ότι φτάνει!».

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο τραγουδιστής, το να χάσει κιλά ήταν κάτι που του ζητούσαν και τα παιδιά του. «Ήταν και τα παιδιά μου ένας λόγος που αδυνάτισα, γιατί και τα παιδιά μου έλεγαν ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για την κοιλιά».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο διαζύγιό του: «Πήρα ένα πολιτισμένο διαζύγιο, αλλά σκέφτομαι λίγο πώς θα αντιδράσουμε αν και εφόσον κάποιος επιχειρήσει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, ο άντρας του σπιτιού να δίνει συμβουλές στα δικά μου παιδιά, μπορεί να με πιάσει μια τρέλα, αλλά εντάξει, θα το δούμε! Πήγα μέχρι τη Λαμία και έκλαιγα σε όλη τη διαδρομή όταν τους πήγα στο αεροδρόμιο!» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top