Σκηνικό βγαλμένο από ταινία γουέστερν στο ντεφιλέ του Dior στα βουνά της Σάντα Μόνικα

Το παρακολούθησαν διάσημοι αστέρες από το Χόλιγουντ αλλά και τον χώρο της μόδας

Τα βουνά της Σάντα Μόνικα,  που  δεκαετίες πριν  χρησιμοπιήθηκαν ως φόντο για κλασσικά γουέστερν όπως το ''Όσα παίρνει ο άνεμος'' , ήταν το ιδανικό σκηνικό για το ντεφιλέ του  Γαλλικού οίκου Dior. H γοητεία αλά γαλλικά συναντήθηκε με το στυλ «σαφάρι»   κάτω από ένα ηλιοβασιλεμα και εντυπωσίασε  τους διάσημους  καλεσμένου , οι οποίοι  μεταφέρθηκαν με πούλμαν από το Μπέβερλι Χίλς  στις κοιλάδες του Εθνικού Δρυμού της Σάντα Μόνικα. Φυσικά το event παρακολούθησαν και οι μούσες του.

 «Είναι πάντα ευχαρίστηση και πολυτέλεια να φοράς Dior» δήλωσε η Ριάνα , ενώ η Ντέμι Μουρ τόνισε ότι «είναι υπέροχο να έχεις ολόκληρη εμπειρία, όχι απλώς μια επίδειξη μόδας».

Μεταξωτά ζακάρ και τζάκετς που θύμισαν πίνακες ζωγραφικής με άγρια φύση, γήινες αποχρώσεις όπως το καφέ το χάλκινο και το μπεζ, φούστες πλισέ, εμπριμέ παντελόνες και αξεσουάρ όπως δερμάτινα καπέλα , συνέθεσαν την τολμηρή κολεξιόν ''Dior Sauvage'' , την οποία η Σαρλίζ Θιρόν  χαρακτήρισε «απίστευτη» και «εμπνευσμένη».

Τα μοντέλα δεν περπάτησαν σε πασαρέλα αλλά στο έδαφος, ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν το απογευματινό   ντεφιλέ κάτω από τέντες.

Τον εναλλακτικό  χώρο επέλεξε η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκουν Μαρία Γρλατσια Κιούρι, θέλοντας να έχει να έχει ένα διάλογο με τη νέα γενιά γυναικών του Dior. Άλλωστε πολλοί σχεδιαστές μόδας τον τελευταίο καιρό δεν προτιμούν κόκκινα χαλιά και φανταχτερες πασαρέλες , καθώς επιλέγουν  πιο πρωτότυπους χώρους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top