Συγκίνησε η Νίκη Παλληκαράκη: Το μήνυμά της μετά το χειρουργείο!

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας της!

Συγκίνησε η Νίκη Παλληκαράκη: Το μήνυμά της μετά το χειρουργείο!

Τέλος καλό όλα καλά για την Νίκη Παλληκαράκη! Πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ έπειτα από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της παράστασης «Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ».

Η ηθοποιός, είχε καθησυχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους ενημερώνοντας για την κατάσταση της, αλλά και για το χειρουργείο που έπρεπε να υποβληθεί. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ενημέρωσε και πάλι για την πολύωρη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ευχαριστώντας το γιατρό και το προσωπικό του νοσοκομείου για τη φροντίδα τους σε όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της.

«Μπορεί να μην έχω ειδυλλιακές φωτό εξοχής ,έχω όμως οφειλές : Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον σπουδαίο επιστήμονα και καθηγητή δόκτορα Γεώργιο Μαχαιρά διευθυντή της Δ’ ορθοπεδικής χειρουργικής μονάδας του ΚΑΤ για την πολύωρη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκα. Σε όλο το επιστημονικό του επιτελείο και στο υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου για την άψογη φροντίδα τους καθ’όλη την διάρκεια της νοσηλείας μου.
Καί βαθιά ευγνώμων για τους σπάνιους ,υπέροχους ανθρώπους μου που είχα δίπλα μου από την πρώτη στιγμή -ξέρουν αυτοί…- Η πραγματική περιουσία μου κι η οικογένεια μου…»
έγραψε η Νίκη Παλληκαράκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top