Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor-Ποια είναι

Έχει σπουδάσει στο Πολυτεχνείο και λατρεύει την μουσική

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor-Ποια είναι

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πρωταγωνιστεί εδώ και μερικές εβδομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, ενώ οι χρήστες των social media την στηρίζουν φανατικά!

Η Ειρήνη είναι τραγουδίστρια και κάθε φορά που ανέβαινε στην πίστα έβαζε φωτιά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι πριν από 10 χρόνια, όταν πρωτοανέβηκε στην πίστα στο πλευρό του Γιώργου Δούκα.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στο Καζακστάν από Έλληνες γονείς και πολύ μικρή ήρθε στην Ελλάδα. Από μικρή της άρεσε να τραγουδά και να ακούει μουσική. Επίσης η μεγάλη αγάπη της ήταν ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το handball, με το οποίο είχε ασχοληθεί επαγγελματικά. Τελειώνοντας το σχολείο, έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου της Αθήνας.

Όμως, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι κι έτσι βρέθηκε στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο νυχτερινό κέντρο «Άνοδος», όπου κάθε βράδυ γινόταν το αδιαχώρητο. Όπως είναι φυσικό, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Η παρουσία της ξεσηκώνει το κοινό, ενώ η μαγευτική φωνή της είναι αυτή που κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει μοναδικά μέχρι πρωίας.

Δυνατή της στιγμή ήταν το X-Factor. Αν και δεν κατάφερε να μείνει για πολύ στο δημοφιλές talent show, η συμμετοχή της σε αυτό έγινε το εισιτήριό της για την πίστα του «Romeo».

Στιγμή αδυναμίας της ήταν όταν δήλωσε συμμετοχή στο «Fame Story 4» κι έφαγε... πόρτα, λόγω απειρίας.

«Σε όλες μου τις σχέσεις μού έκαναν πρόταση γάμου, με έβλεπαν σοβαρά. Δεν ξέρω γιατί. Η μάνα μου λέει ότι έχω γλυκό κόκαλο», δηλώνει η ίδια.

Μάλιστα το 2014 είχε συμμετάσχει στο Dancing With The Stars 5!

 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr) 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top