Ελληνίδα μουσουλμάνα… διευθύντρια στο «Survivor»!

Ποιά η σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Είναι 28 ετών, Ελληνίδα, μουσουλμάνα, εστεμμένη σε ελληνικό διαγωνισμό ομορφιάς, ψηλή, κοκκινομάλλα, η οποία άφησε την Ξάνθη και τις πασαρέλες, για να βρεθεί στο τιμόνι τόσο του ελληνικού όσο και του τουρκικού Survivor, όχι ως παίκτρια αλλά ως το δεξί χέρι του πανίσχυρου Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί, όπως δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα. 

Ο λόγος για την Εμινέ Γεσίρ, την εκρηκτική Ελληνοτουρκάλα από την Ξάνθη, η οποία στα 23 της, αρνήθηκε να φορέσει την παραδοσιακή μαντίλα και δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία “Playmate 2011”, όταν και κατέκτησε τον τίτλο Playgirl της χρονιάς.

Η Εμινέ σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, δοκίμασε την τύχη της ως ηθοποιός στην Τουρκία και δεν δίστασε να δοκιμάσει την τύχη της στο Survivor. Έστειλε το βιογραφικό της στην εταιρεία παραγωγής που σχεδίαζε να ιδρύσει στην Ελλάδα ο Τούρκος καναλάρχης. Τελικά, τα σχέδια του καναλάρχη δεν ευοδώθηκαν, ωστόσο χάρη στο γεγονός ότι γνωρίζει καλά ελληνικά αλλά και τούρκικα, την προσέλαβε και να την έχει δεξί του χέρι στις δύο παραγωγές που γυρίζονται στον Άγιο Δομίνικο. (στο ίδιο νησί, σε άλλες παραλίες). Η Εμινέ βρίσκεται ήδη δύο μήνες στο νησί και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες.

Η σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Η Εμινέ είναι στο πλευρό τόσο των Ελλήνων όσο και των Τούρκων παικτών, αλλά το περίεργο είναι ότι γνωρίζει τον πιο δημοφιλή της ομάδας των «Διασήμων», τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Είναι παλιός της γνώριμος, καθώς πριν από αρκετά χρόνια, ο σύντροφός της, επιχειρηματίας στη Σκιάθο, ήταν στενός φίλος με τον Ντάνο. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top