Κώστας Δόξας: Με αυτό τον «περίεργο» τρόπο έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς!

Φωτογραφίζεται αγκαλιά με την Μαρία ανυπομονώντας για τον ερχομό της μπέμπας

Κώστας Δόξας: Με αυτό τον «περίεργο» τρόπο έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς!

Με την σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, να έχει μπει πλέον στον μήνα της, ο Κώστας Δόξας ζει μια περίοδο δημιουργικού άγχους αλλά και εγρήγορσης.

«Είναι όλα έτοιμα…δωμάτιο, καρότσια, η βαλίτσα για το μαιευτήριο!Είμαστε έτοιμοι!», λένε γεμάτοι ενθουσιασμό στο People για το νέο κεφάλαιο που θα ανοίξει σε λίγο στη ζωή τους με τον ερχομό της κόρης τους.

Η Μαρία Δεληθανάση είναι φιλόλογος από τη Θεσσαλονίκη. Η γνωριμία της με τον Κώστα Δόξα έγινε ένα βράδυ που διασκέδαζε με φίλες της σε νυχτερινό κέντρο της πόλης όπου εμφανιζόταν εκείνος. Οι φίλες της έφυγαν και η Μαρία κάθισε, γιατί ήθελε να πάει να τον συγχαρεί στο καμαρίνι του. «Γεια σου, είμαι η Μαρία και θέλω να γίνουμε φίλοι!» του είπε με χιούμορ. Η πρώτη τους τετ-α-τετ συνάντηση έγινε μετά από τρεις εβδομάδες περίπου και η γνωριμία τους εξελίχθηκε σταδιακά σε ένα δυνατό έρωτα. Η σχέση τους έγινε γνωστή στο κοινό όταν φωτογραφήθηκαν μαζί για εταιρεία ρούχων με έδρα τη Θεσσαλονίκη, τη LELE, που ανήκει στο φίλο τους, Χρήστο Ανθόπουλο, με την όμορφη Μαρία να βρίσκεται για πρώτη φορά στη ζωή της μπροστά από το φακό επαγγελματία φωτογράφου ως μοντέλο.

Λίγο πριν η Μαρία μπει στην τελική ευθεία για να γεννήσει, στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου στο Μοσχάτο, «σφραγίζοντας» με πολιτικό γάμο τον έρωτά τους, αλλά και ξαφνιάζοντας τους πάντες. «Ήταν μια απόλυτα συνειδητή επιλογή να παντρευτούμε λόγω του ερχομού του μωρού.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τον απροσδόκητο τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

«Σε μια ανταλλαγή δώρων που κάναμε με την Μαρία, της πρόσφερα ένα καφάσι με σύκα που της αρέσουν πολύ. Εκείνη μου είχε φέρει ως δώρο το τεστ εγκυμοσύνης και δίνοντάς το μου, μου ανακοίνωσε ότι στις επόμενες καλοκαιρινές μας διακοπές θα είμαστε τρεις!Τη  στιγμή εκείνη ένιωσα να ιδρώνω από τη χαρά και τον ενθουσιασμό και ενώ περπατούσα στο δρόμο, ήταν σαν να χοροπηδούσα σε τραμπολίνο»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top