ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΕΙΤΕ 6+1 celebrities που έσβησαν τα τατουάζ των πρώην τους

Μετά το χωρισμό τους

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΕΙΤΕ 6+1 celebrities που έσβησαν τα τατουάζ των πρώην τους

Τα tattoo έχουν κερδίσει όλο και περισσότερους τα τελευταία χρόνια, όπως και αρκετούς celebrities! Δεν είναι λίγοι εκείνοι μάλιστα που τρελαμένοι από έρωτα έχουν «χτυπήσει»  το όνομα του/της αγαπημένου τους (ή κάτι άλλο σχετικό με αυτόν/αυτήν) στο κορμί τους!

Τι γίνεται όμως όταν ο χωρισμός χτυπάει την πόρτα του ζευγαριού; Τα τατουάζ γίνονται παρελθόν όπως και η σχέση!

Πρόσφατα, όπως σας γράψαμε από το star.gr, το «φως» της δημοσιότητας είδαν τα οδυνηρά τατουάζ που είχε κάνει η Τζολί για τον Πιτ εφτά μήνες πριν χωρίσουν. Που να φανταστεί ότι ο γάμος τους δεν θα είχε αίσιο τέλος;

Όμως, το ίδιο λάθος είχε κάνει και στο παρελθόν όταν στο μπράτσο της είχε «χτυπήσει» το όνομα του πρώην της, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, το οποίο φυσικά το αντικατέστησε μόλις χώρισαν.

Και δεν ήταν η μόνη!

Το star.gr στο παρακάτω φωτορεπορτάζ συγκέντρωσε τους celebrities που έχουν σβήσει το tattoo που είχαν κάνει για τον σύντροφό τους και το έσβησαν όταν χώρισαν! 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Τζόνι Ντεπ

Την έχει "πατήσει" όχι μία αλλά δύο φορές!  Όταν χώρισε με την Γουανόνα Ράιντερ άλλαξε το αρχικό τατουάζ “Winona Ryder” σε“Wino Forever”. 

Λίγα χρόνια αργότερα, πριν το χωρισμό του με την Άμπερ Χερντ, είχε «χτυπήσει» στα δάχτυλα του δεξιού χεριού τη λέξη«SLIM», το παρατσούκλι της πάλαι ποτέ αγαπημένης του. Περίπου δύο μήνες μετά τη γνωστοποίηση του διαζυγίου, το τατουάζ μετατράπηκε σε… «SCUM», που σημαίνει«απόβρασμα»!

Eύα Λονγκόρια

Η Έυα Λονγκόρια είχε κάνει όχι ένα αλλά δύο τατουάζ προς τιμήν του τότε συζύγου της Τόνι Πάρκερ, την ημερομηνία του γάμου τους στον καρπό της και το νούμερο της φανέλας του (nine) στο σβέρκο της. Με το που την κεράτωσε με την καλύτερή της φίλη, τα τατουάζ πήγαν περίπατο.

«Πονάει πολύ για να κάνεις ένα τατουάζ, είναι όμως 10 φορές χειρότερο, όταν θες να το αφαιρέσεις», είχε δηλώσει η σταρ. 

Μαρκ Άντονι 

O Μαρκ Άντονι είχε χαράζει το όνομα της Τζένιφερ Λόπεζ στον καρπό του. Όταν χώρισαν το έσβησε. 

Μέλανι Γκρίφιθ

Το όνομα του Αντόντιο Μπαντέρας χαραγμένο στο μπράτσο της μέσα σε ένα σχήμα καρδιάς ήταν το σήμα κατατεθέν της. Όταν χώρισαν και θέλοντας να δείξει πόσο γρήγορα γύρισε σελίδα στη ζωή της, το έσβησε. 

Χάντι Κλουμ

Και η Χάιντι Κλουμ όταν χώρισε από τον Σίαλ έσβησε το όνομά του από το χέρι της.

Νικ Κάνον

Ο Νικ Κάνον έσβησε τη Μαράια Κάρεϊ με την οποία αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης το 2008. Παραμονή του γάμου τους, εκείνη έγραψε "Mrs. Cannon" (Κυρία Κάνον) στην πλάτη της, ενώ εκείνος το όνομά της, επίσης στην πλάτη του. Μόνο που οι αιώνιοι όρκοι τους κράτησαν έξι χρόνια, όπως και τα τατουάζ τους…

Επιμέλεια: Στέλλα Αθανασάκη

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top