Ελληνίδα ηθοποιός ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ: Με έδιωξαν από δουλειά επειδή τους είπα ότι είμαι έγκυος

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Την έχουμε αγαπήσει μέσα από την τηλεόραση και τους ρόλους της, αλλά όπως αποκάλυψε η ίδια δεν της ήρθαν και όλα πολύ εύκολα.

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι παραγωγός σήριαλ την έδιωξε λόγω εγκυμοσύνης!

«Έκλεισα μια πολύ καλή δουλειά τηλεοπτική και παράλληλα έμεινα έγκυος. Τους είπα στα γυρίσματα ότι είμαι έγκυος και με διώξανε. Ήταν πολύ άσχημος ο τρόπος! Σου έλεγε ο ένας “εγώ δεν αναλαμβάνω την ευθύνη, μίλα με τον τάδε”. Τελικά, φτάνεις να μιλάς με τον παραγωγό, ο οποίος έχει έρθει στο πρώτο γύρισμα με ανθοδέσμη και “κυρία Χριστοφορίδου, πόσο χαίρομαι που συνεργαζόμαστε”», εξομολογήθηκε η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τον ρόλο της Λιλίκας Καλίτση στο «Οι Στάβλοι Της Εριέτας Ζαΐμη».

Και συνέχισε: «Μου λέγανε “μα, άμα πάθεις κάτι;”, αυτό άκουγα συνέχεια. Τους είπα αν θέλουν να υπογράψω χαρτί ότι παίρνω την ευθύνη, σε περίπτωση που πάθω κάτι. Τα τελευταία λόγια του παραγωγού ήταν “για να τελειώνουμε κοπέλα μου, εγώ με έγκυες δεν δουλεύω!”».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top