Ελληνας τραγουδιστης ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ότι ΧΩΡΙΣΕ: «Δεν είμαστε μαζί τους τελευταίους μήνες»

Ο Λούκας Γιώρκας το δήλωσε δημόσια

Μέχρι σήμερα η φημολογία ήταν έντονη, οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις μηδενικές, αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε παραδεχτεί δημόσια ότι έχουν χωρίσει.

Το έκανε, όμως ο Λούκας Γιώρκας το πρωί της Τετάρτης, καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day παραδέχτηκε τον χωρισμό του από την Έλενα Ράπτη!

«Ισχύει ότι δεν είμαστε μαζί τους τελευταίους μήνες», παραδέχτηκε για πρώτη φορά ο τραγουδιστής, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Ήμουν σε μια σχέση αρκετό διάστημα και νομίζω ότι διατηρώ χαμηλούς τόνους. Ήταν μια πολύ όμορφη σχέση… Στο σπίτι του καθενός υπάρχουν κάποιες διαφωνίες, οτιδήποτε… Είμαστε όμως μια χαρά με την Έλενα. Ο χωρισμός επήλθε με πολύ ηρεμία», συνέχισε.

Όσο για το ποια ήταν η αιτία του χωρισμού; «Θεωρώ ότι η σχέση μας έφτασε σε ένα σημείο που θα έπρεπε να παρθούν κάποιες αποφάσεις και από τις δύο πλευρές», δήλωσε ο τραγουδιστής και ξεκαθάρισε: «Κι εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια. Δεν ήταν αυτό η αφορμή. Και οι δύο το θέλαμε».

Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης: «Σίγουρα δεν ξέρεις τι γίνεται γιατί η ζωή είναι ωραία και είναι και αστεία μερικές φορές».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top