Συνελήφθη ΓΝΩΣΤΟΣ τραγουδιστής – Το ταξίδι, ο τσακωμός και το δικαστήριο

Διαπληκτίστηκε με παπαράτσι σε αεροδρόμιο!

Ο Λούι Τόμλινσον, ο τραγουδιστής του δημοφιλούς συγκροτήματος One Direction, συνελήφθη, καθώς διαπληκτίστηκε με παπαράτσι στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα το βράδυ της Παρασκευής, όταν παπαράτσι περικύκλωσαν τον Τόμλινσον, ενώ βρισκόταν στον χώρο παραλαβής αποσκευών στο αεροδρόμιο. Είχε μόλις φθάσει με τη σύντροφό του, με πτήση από το Λας Βέγκας.

Ένας από τους φωτογράφους έπεσε κάτω και υποστήριξε ότι τραυματίστηκε, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Τόμλινσον, Μάρτιν Σίνγκερ, ο 25χρονος τραγουδιστής δεν προκάλεσε τη συμπλοκή. «Οι παπαράτσι τον προκάλεσαν και ήταν υπεύθυνοι για τον διαπληκτισμό με τον Λούι» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος. «Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο τσακωμός με τους παπαράτσι, τρία πρόσωπα επιτέθηκαν στη σύντροφό του, κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού» πρόσθεσε ο ίδιος.

Στον Τόμλινσον απαγγέλθηκε η κατηγορία της βιαιοπραγίας και αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 20.000 δολαρίων, σύμφωνα με τον ιστότοπο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες. Αναμένεται να παρουσιασθεί ενώπιον δικαστηρίου την 29η Μαρτίου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Και όλα αυτά τη στιγμή που ο γνωστός καλλιτέχνης προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας του, η οποία έφυγε νικημένη από τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 43 ετών!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top