Το σοκ των χολιγουντιανών σταρ με την ασύλληπτη γκάφα στα Όσκαρ! Καρέ-καρέ οι αντιδράσεις τους (ΦΩΤΟ)

Είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό

Το σοκ των χολιγουντιανών σταρ με την ασύλληπτη γκάφα στα Όσκαρ! Καρέ-καρέ οι αντιδράσεις τους (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να έχουν περάσει δύο 24ωρα από τα βραβεία Όσκαρ, ωστόσο ο θόρυβος από την ασύλληπτη γκάφα δεν έχει καταλαγιάσει.

Ο βετεράνος φωτογράφος των Los Angeles Times, Al Seib αποτύπωσε στο φακό του την έκπληξη στα πρόσωπα των ηθοποιών που κάθονταν στις πρώτες σειρές και οι φωτο του κάνουν, όπως είναι φυσικό, το γύρο του διαδικτύου.

Εκτός από τους τηλεθεατές και τους συντελεστές των δύο ταινιών LA La Land και Moonlight Ματ Ντέιμον, Μέριλ Στριπ, Μισέλ Γουίλιαμς, Ντουέιν Τζόνσον, Μπεν Άφλεκ, Σάλμα Χάγιεκ αλλά και πολλοί άλλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό!

 «Η φωτογραφία τραβήχτηκε κυριολεκτικά σε μία στιγμή» δήλωσε ο Seib στους Los Angeles Times. «Ποτέ δεν ξέρεις τη σημασία μιας φωτογραφίας παρά μόνο μετά το συμβάν» πρόσθεσε ο βετεράνος φωτογράφος που καλύπτει την τελετή απονομής των Όσκαρ τα τελευταία 30 χρόνια.  

«Η θέση μου ήταν στα δεξιά της σκηνής, εκεί όπου βρίσκονται τα περισσότερα από τα αγαλματίδια των Όσκαρ που δίνονται στους νικητές. Οι παρουσιαστές βγαίνουν συνήθως από τη δεξιά μεριά της σκηνής και όλες οι έξοδοι τυγχάνει επίσης να βρίσκονται από εκεί. Γι' αυτό το λόγο είναι μία πλεονεκτική θέση. Από εκείνο το σημείο έχεις μία πολύ καλή άποψη ολόκληρης της αίθουσας. Επειδή το κάνω αυτό πολλά χρόνια, είναι ευγενικοί και με αφήνουν να πηγαίνω μπροστά», τόνισε.

Όσο γιατί δεν είχε την προσοχή του στραμμένη στη σκηνή όπως όλος ο κόσμος αλλά στα καθίσματα; 

«Κοιτούσα ήδη προς τη μεριά της πλατείας για να δω ποια θα ήταν η αντίδραση του κόσμου. Είχα σαστίσει λίγο γιατί δεν ήξερα που κάθονταν οι συντελεστές του "Moonlight". Όμως, είχα τους ανθρώπους του "La La Land" μπροστά μου, οπότε μπορούσα να τραβήξω την αντίδραση του Ράιαν Γκόσλινγκ. Η απονομή του Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας μαζεύει πάντα πολύ κόσμο στη σκηνή, οπότε δεν βγαίνουν ποτέ καλές φωτογραφίες». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top