Ευτράπελα, τρολαρίσματα και λάμψη στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Ποιος δεν θα ‘θελε να ναι στην θέση του συγκεκριμένου γκρουπ . Οι τουρίστες έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν τον Jimmy Kimmel να τους υποδέχεται με χαμόγελο.. Όλοι οι αστέρες του Χόλυγουντ στα πόδια τους και στις κάμερες των κινητών τους.

Μία τουρίστρια ήταν ακόμη ποιο τυχερή αφού έκλεισε κουμπαριά με τον αγαπημένο της ηθοποιό , τον Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Η Νικόλ Κίντμαν .. έριξε τα σόσιαλ μίντια με το περίεργο και παρατεταμένο χειροκρότημά της. Οι χρήστες του twitter άρχισαν το τρολάρισμα λέγοντας πώς κάνει σαν φώκια .. 

Η χολιγουντιανή ηθοποιός για ακόμη μία φορά χάρισε ένα πολυπόθητο καρέ στους παπαράτσι. Έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στον σύντροφό της  Κιθ Ούρμπαν.. Για ακόμη μία φορά ήταν από τις πιο καλοντυμένες. Το χρυσό χρώμα είχε την τιμητική του φέτος στο κόκκινο χαλί . 

Την προσοχή κατάφερε να κλέψει μία άγνωστη κυρία, η συνοδός του Ράιαν Γκόσλινγκ . Το αβυσσαλέο της ντεκολτέ έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στα σόσιαλ μίντια. Κάποιοι αναρωτιόντουσαν πώς μπορεί να αισθάνεται η σύντροφός του , Εύα Μέντες . Άλλοι  της ζήτησαν ραντεβού, ενώ δέχτηκε μέχρι και προτάσεις γάμου.  Η νεαρή που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας είναι η αδερφή του διάσημου ηθοποιού Mandi Gosling.

Στα κόκκινα ντύθηκε η Χάιντι Κλουμ όπως και η Ροθ Νέγκα με το custom made Valentino.. Με τις επιλογές τους εντυπωσίασαν οι  Σοφία Βεργκάρα  και η Σάλμα Χάγιεκ.. Στην λίστα με τις πιο κακοντυμένες. μπήκε η .. κάποτε σέξι Σκάρλετ Γιόχανσον. Το λιλά φόρεμά της δεν τη κολάκευε καθόλου…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top