Τα... highlights της λαμπερής απονομής των Όσκαρ

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Και όμως η χαρά των παραγωγών του La La Land κράτησε λίγα μόνον λεπτά. Όσο οι συντελεστές της ταινίας ευχαριστούσαν τον Θεό και την οικογένειά τους, τους πήραν το 7ο Όσκαρ μέσα από τα χέρια και συγκεκριμένα το βραβείο της βραδιάς, αυτό της καλύτερης ταινίας. Το έδωσαν στο 'Moonlight'...

Όταν ο Γουόρεν Μπίτι άνοιξε τον φάκελο φάνηκε να σαστίζει και ζήτησε από την  Φέι Ντάναγουέι να ανακοινώσει τα αποτελέσματα .

Ήταν από τις άβολες στιγμές που έχουμε δει ποτέ.  Ένα ιστορικό λάθος που έγινε πρώτο θέμα στα μίντια. Χαρακτηριστική ήταν η παγωμάρα στο κοινό με την Σαρλίζ Θερόν να μην πιστεύει στα αυτιά της . Το μεγαλύτερο σοκ, όπως ήταν λογικό το έπαθε ο σκηνοθέτης της ταινίας Ντεμιαν Σαζέλ. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αρκέστηκε σε μειδιάματα ενώ η Έμα Στόουν το ριξε στον αυτοσαρκασμό . 

Η εταιρεία που είχε την ευθύνη για τη διαδικασία, έβγαλε ανακοίνωση και ζήτησε από όλους συγγνώμη για τη γκάφα λέγοντας πώς δόθηκε λάθος φάκελος κατηγορίας στους παρουσιαστές και μόλις έγινε αντιληπτό, διορθώθηκε. Ωστόσο , το «La La Land», του 32χρονου Ντάμιεν Σαζέλ, ο οποίος είναι ο νεότερος σκηνοθέτης που πήρε ποτέ Όσκαρ, συγκέντρωσε έξι  βραβεία, τα περισσότερα της βραδιάς.  

Ήταν η στιγμή που η Έμα Στόουν τα έχασε.. όταν άκουσε πώς ήταν εκείνη που κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου απέναντι στις  Μέριλ Στριπ, Νάταλι Πόρτμαν, Ιζαμπέλ Ιπέρ και Ρουθ Νέγκα.

Ο Κέισι Άφλεκ κέρδισε το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του με τον ρόλο του κηδεμόνα του 16χρονου ανιψιού του στην ταινία «Manchester by the Sea». Αφού αγκάλιασε τον αδερφό του Μπεν ευχαρίστησε τον Κένεθ Λόνεργκαν για το ρόλο που έγραψε.

Τα Όσκαρ δεύτερου Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου πήγαν σε δύο αφρο- αμερικανούς. Μάλιστα ο Μαχέρσαλα Αλι έγινε ο πρώτος μουσουλμάνος ηθοποιός που τιμήθηκε με το χρυσό αγαλματίδιο. Η Βαιόλα Ντέιβις , λύγισε όταν απέσπασε το βραβείο για την ερμηνείας της στο «Fences» .

Η τελετή ξεκίνησε με τον Justin Timberlake να τραγουδάει το "Can't Stop the Feeling", και να ξεσηκώνει όλους τους καλεσμένους.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top