Τα φαβορί για τον "θείο" Όσκαρ

Έξαλλη η Μέριλ Στριπ λίγες ώρες πριν την 89η τελετή απονομής των βραβείων

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε στο Dolby Theatre, ο θείος όσκαρ πήρε την θέση του και οι ίντριγκες ξεκίνησαν . Λίγες ώρες πριν την 89η τελετή η Μέριλ Στρίπ και ο Καρλ Λάγκερφελντ ακόνισαν τα ξίφη τους για ένα φόρεμα .

Όλα ξεκίνησαν όταν ο επικεφαλής του οίκου Chanel,  χαρακτήρισε «φθηνή» την ηθοποιό , διότι  αρνήθηκε να φορέσει στα βραβεία το γκρι μεταξωτό φόρεμα που είχαν σχεδιάσει για εκείνη  καθώς κάποιος άλλος οίκος της προσέφερε χρήματα για να επιλέξει δική του δημιουργία. Οι ισχυρισμοί του έκαναν έξαλλη την  ηθοποιό, η οποία απάντησε .

«Το θέμα προβλήθηκε παγκοσμίως, και συνεχίζει, παγκοσμίως, να καταστρέφει την παρουσία μου στα Όσκαρ, επ΄ ευκαιρία της 20ης υποψηφιότητάς μου -αριθμού ρεκόρ- και να επισκιάσει αυτή την τιμή στα μάτια των μέσων ενημέρωσης, των συναδέλφων μου και του κοινού»

Λίγο αργότερα ο Λάγκερφελντ, παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος, λέγοντας πως «παρανόησε ότι η Στριπ μπορεί να επέλεξε άλλον σχεδιαστή λόγω αμοιβής» . Η ηθοποιός δεν δέχτηκε τη συγγνώμη του. 

Πολιτικά φορτισμένη αναμένεται να είναι  η τελετή των Όσκαρ λόγω του διατάγματος Τραμπ

Μια τελετή με περισσότερο από ποτέ εδώ και πολλά χρόνια πολιτικό στίγμα, που θα  αναδείξει την θέση των μειονοτήτων στην αμερικανική κοινωνία ενώ θα είναι «γυναικεία« υπόθεση. . 

Σύμφωνα με την daily mail οι ταινίες  La La Land» και «Jackie», είναι φαβορί όπως και οι πρωταγωνίστριές τους Έμα Στόουν και Νάταλι Πόρτμαν αντίστοιχα..

Αν και υποψήφια για ένα από τα μεγαλύτερα βραβεία της βραδιάς η Νάταλι Πόρτμαν δεν θα παραστεί απόψε στην τελετή λόγω εγκυμοσύνης. 

Ελληνικό άρωμα θα μυρίσει στα Όσκαρ, καθώς δεν αποκλείεται η Δάφνη Ματζιαράκη να φύγει με το πολυπόθητο αγαλματίδιο για το ντοκιμαντέρ της το οποίο διηγείται τις ακάματες προσπάθειες των Ελλήνων λιμενικών να διασώζουν πρόσφυγες στα νερά του Αιγαίου.

Αντίθετα πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου, ο οποίος  είναι υποψήφιος για Όσκαρ σεναρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top