Ράιαν Γκόσλινγκ: 10+1 πράγματα που (ίσως) δεν γνωρίζατε για τον κούκλο χολιγουντιανό σταρ που είναι υποψήφιος για Όσκαρ!

Το star.gr έψαξε και έμαθε!

Είναι  από τα πιο δυνατά «χαρτιά» του Hollywood, η απόλυτη φαντασίωση των γυναικών και ο άντρας για τον οποίο η Εύα Μέντες έγινε νοικοκυρά και μάνα!

Ο λόγος για τον Ράιν Γκόσλινγκ ο οποίος σε λίγα 24ωρα θα δώσει το «παρών» στο Dolby Theatre καθώς είναι υποψήφιος για το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για την ταινία «La La Land».

Ο 37χρονος ηθοποιός γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1980 (Σκορπιός, τι περιμένεις!) στο Οντάριο του Καναδά και έγινε γνωστός μέσα από το «Ημερολόγιο», αλλά απέδειξε την αξία του με ταινίες όπως τα «Half Nelson», «Ο Λαρς και η κούκλα του», «Blue Valentine» και «Drive».

Και επειδή ξέρουμε ότι θέλετε να μάθετε κι άλλα για τον ξανθό σταρ του Χόλιγουντ, το star.gr έψαξε και έμαθε πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε!

1) Ξεκίνησε την καριέρα του στη δημοφιλή παιδική σειρά The Mickey Mouse Club μαζί με τους Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Κριστίνα Αγκιλέρα και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Στη σειρά τραγουδούσε, χόρευε και ερμήνευε. 

2) Εγκατέλειψε το λύκειο στην ηλικία των 17 και μετακόμισε στη Νέα Ζηλανδία για να εργαστεί στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά Young Hercules, με την εταιρία που δημιούργησε την πετυχημένη σειρά Ζήνα.

3) Ως μαθητής λυκείου, είχε δύο παρατσούκλια: Opi και Trouble. Σε ελεύθερη μετάφραση, «καλό παιδί» και «μπελάς»! Καταλαβαίνετε γιατί...!

4) Eπιλέχθηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο The Notebook (Ημερολόγιο) επειδή ο σκηνοθέτης θεωρούσε ότι δεν ήταν cool τύπος, ούτε όμορφος. (Μάλλον δεν έβλεπε καλά, δεν εξηγείται διαφορετικά!)

«Θέλω να παίξεις αυτό τον ρόλο γιατί δεν είσαι σαν τους άλλους νέους ηθοποιούς του Hollywood. Δεν είσαι ωραίος, δεν είσαι cool, είσαι ένας καθημερινός τύπος που δείχνει και λίγο τρελό» φαίνεται πως του είπε.

5) Θυμάστε το αυτοκίνητό του στην ταινία Drive; Το έφτιαξε ο ίδιος!

6) Είχε σχέση με τη Sandra Bullock το 2002–2003. Ήταν 16 χρόνια μεγαλύτερή του. Το 2011 είπε πως ήταν μία από τις καλύτερες συντρόφους του, όπως και η Rachel Mc Adams.

7)Έχει το δικό του συγκρότημα με όνομα Dead Man’s Bones όπου τραγουδάει για τα μεταφυσικά φαινόμενα. Επίσης είναι εξαιρετικός τζαζ κιθαρίστας.

8)Μπορεί να θεωρείται πολύ… ντεμοντέ από τις γυναίκες αλλά ένα από τα χόμπι του είναι το πλέξιμο! Ναι, κι όμως! Στον ελεύθερο χρόνο του πιάνει τις βελόνες και πλέκει κάλτσες, πουλοβεράκια και τα ρέστα, αλλά ότι το βρίσκει και πολύ χαλαρωτικό!

9) Στις 4 Απριλίου του 2012 έσωσε τη συγγραφέα Laurie Penny. Την τράβηξε προτού τη χτυπήσει ένα διερχόμενο ταξί, τη στιγμή που εκείνη διέσχιζε την 6η λεωφόρο στη Νέα Υόρκη.

10) Θα μπορούσε να είχε γίνει το 6ο μέλος των Backstreet  Boys  αλλά απέρριψε την πρόταση που γιατί αμφέβαλλε για την απήχηση που θα είχε το συγκρότημα στο κοινό.

11) Ένα από τα αγαπημένα του μέρη στο Λος Άντζελες είναι η Disneyland. Πολλές φορές πηγαίνεις μόνο, φοράει ακουστικά και ένα καπέλο και κάνει τις βόλτες του! 

Επιμέλεια: Στέλλα Αθανασάκη

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top