ΒΟΥΡΚΩΣΑΝ μάτια στα Brit Awards! Ο γιος του Μπάουι παρέλαβε το βραβείο του «Καλύτερου άντρα ερμηνευτή»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

ΒΟΥΡΚΩΣΑΝ μάτια στα Brit Awards! Ο γιος του Μπάουι παρέλαβε το βραβείο του «Καλύτερου άντρα ερμηνευτή»

Η ακαδημία των Brit Awards αποφάσισε να τον τιμήσει με το βραβείο για το «Άλμπουμ της χρονιάς», αλλά και το βραβείο «Καλύτερου άντρα ερμηνευτή». Ο Ντέιβιντ Μπάουι έλειπε από την απονομή των μουσικών βρετανικών βραβείων, μιας και έφυγε από τη ζωή μέσα στο 2016 και αυτό προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στην O2 Arena στο Λονδίνο.

Ο γιος του και σκηνοθέτης Ντάνκαν Τζόουνς ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το ένα από τα δυο βραβεία για χάρη του πατέρα του το βραβείο Album of the Year. Το  βραβείο Male Solo Artist, το παρέλαβε για λογαριασμό του, o πρωταγωνιστής του Dexter, Michael C Hall.

«Έχασα τον πατέρα μου τον περασμένο χρόνο, αλλά ταυτόχρονα έγινα και εγώ πατέρας. Πέρασα πολύ χρόνο μέχρι να ξεπεράσω το σοκ και την δύσκολη περίοδο και το μόνο που θέλω τώρα είναι ο γιος μου να μάθει τα πάντα για τον παππού του», είπε.

Και συνέχισε: «Τέλος πιστεύω αυτό που πίστευαν όλα αυτά τα χρόνια και οι fans του, ότι εκείνος θα είναι πάντα εδώ μαζί μας και θα στηρίζει τον κόσμο, όσο παράξενος, περίεργος και διαφορετικός κι αν εμφανιζόταν. Αυτός ήταν πάντα εδώ για όλους και έτσι θα συνεχίσει να γίνεται».

Και ο ηθοποιός της σειράς Dexter, που παρέλαβε το δεύτερο βραβείο, «εντόπισε» το φορτισμένο κλίμα και προσπάθησε να «αποσυμπιέσει» την ατμόσφαιρα, ενώ με το λόγο του τόνισε πόσο εμβληματική προσωπικότητα ήταν ο Μπάουι.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top