ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Παντελίδη: «Δεν μου λείπει τίποτα» έλεγε

Είχε εμφανιστεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην εκπομπή «Καλημερούδια»

Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2016 όταν ο Παντελής Παντελίδης έκανε την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή του Mega  «Καλημερούδια» και στην Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ανατριχιάζουν οι στιγμές που η Ντορέττα Παπαδημητρίου τον ρωτούσε αν όλα στη ζωή του πάνε τόσο καλά όπως τα επαγγελματικά του «συνήθως λένε ότι όταν κάτι πάει καλά, ίσως κάτι άλλο είναι πιο στραβό για να υπάρχει και μια ισορροπία...» λέει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Παρακάτω, η Ντορέττα αναφέρεται στη νέα χρονιά που θα έρθει και ρωτά τον τραγουδιστή τι θα ήθελε να του φέρει το 2016, τί είναι αυτό που του λείπει...

Ευγνώμων ο τραγουδιστής για την πορεία του απαντά: «Δεν μου λείπει τίποτα. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που κάνω αυτό που ονειρευόμουν, δόξα τω Θεώ έχω και μια φοβερή οικογένεια, έχω φίλους που τους έχω από 5 χρονών, οπότε είμαι πολύ τυχερός.»

Ποιος να ήξερε το τραγικό παιχνίδι που θα έπαιζε η μοίρα και ότι μετά από έναν μήνα και κάτι θα έχανε την ζωή του έτσι ξαφνικά… 

Μάλιστα, ο Παντελής Παντελίδης στο τέλος της εκπομπής, όταν τον ρώτησε η Ντορέττα τι εύχεται για τον κόσμο τη νέα χρονιά, εκείνος είπε: «Αισιοδοξία και να βοηθάμε τον κόσμο χωρίς να περιμένουμε αντάλλαγμα!» 

ΔΕΙΤΕ παρακάτω την συνέντευξη: 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top