Την έκανε...ο Μπέκαμ - Φιλανθρωπία για τα μάτια του κόσμου

Διαρροή των μηνυμάτων του προκαλούν σάλο κι έντονη δυσαρέσκεια

Την έκανε...ο Μπέκαμ - Φιλανθρωπία για τα μάτια του κόσμο

Ο κακός χαμός έχει γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από διαρροή μηνυμάτων από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Τα μηνύματα αυτά φανερώνουν ότι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής τη φιλανθρωπία ως«βιτρίνα», με στόχο να κατακτήσει τον τίτλο του Ιππότη («Sir»).

Τα μηνύματα διέρρευσε μία ομάδα, που αυτοαποκαλείται Football Leaks, και τα δημοσίευσε στην ιστοσελίδα Mediapart. 

Σε κάποια από τα μηνύματα, λέγεται ότι ο αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρακτηρίζει τα μέλη της επιτροπής που επιλέγει τα άτομα στα οποία θα τους αποδοθεί ο τίτλος του «Σερ» ως «αχάριστοι γ…». Επίσης, σε ένα άλλο μήνυμα, γράφει «αν δεν υπήρχε το ταμείο, τα χρήματα αυτά θα ήταν δικά μου, αυτά τα γ… χρήματα είναι δικά μου», αναφερόμενος στο «Ταμείο 7», στο οποίο έδωσε το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Ο Μπέκαμ παραδέχτηκε ότι μερικά μηνύματα τα έγραψε πάνω στα νεύρα του κι ότι άλλα έχουν παραποιηθεί. Υποστηρίζει, επίσης, ότι όλο το σκάνδαλο ξέσπασε για να αποκαθηλώσει το είδωλο των γηπέδων.  

«Αυτή η ιστορία βασίζεται σε παλιότερο υλικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κλάπηκε και παραποιήθηκε δίνοντας σκόπιμα μία ανακριβή εικόνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μπέκαμ. «Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Unicef έχουν μία ισχυρή σχέση συνεργασίας για τη στήριξη των παιδιών για περισσότερο από 15 χρόνια… Ο Ντέιβιντ και η Unicef είναι υπερήφανοι για ό,τι έχουν καταφέρει και θα συνεχίσουν να πετυχαίνουν μαζί ώστε να είναι στην ευχάριστη θέση να αφήσουν ένα έργο πίσω τους. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top