Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ: «Ήμουν το τρίτο πρόσωπο χωρίς να το γνωρίζω»

"Σύντροφο ερωτικό δεν έχω, γιατί δεν τον χρειάζομαι", δήλωσε

Η Μάρω Κοντού έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση

Ο φετινός χειμώνας τη βρίσκει στην παράσταση «Επικίνδυνες σχέσεις» και με αφορμή το ρόλο της στο θεατρικό, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις επικίνδυνες σχέσεις της δικής της ζωής, αλλά και γενικότερα την προσωπική της ζωή η Μάρω Κοντού.

«Κάποια στιγμή υπήρξα σε μια επικίνδυνη σχέση. Ήμουν το τρίτο πρόσωπο χωρίς να το γνωρίζω. Μόλις το αντιλήφθηκα, άρχισα να τρέχω μακριά», είπε η καταξιωμένη ηθοποιός όταν ρωτήθηκε αν η ίδια έχει υπάρξει σε επικίνδυνη σχέση.

Όσο για το αν τώρα έχει κάποιο σύντροφο; Η Μάρω Κοντού απάντησε στην Secret: «Έχω συντρόφους φίλους, άντρες και γυναίκες, πολλούς, που τους αγαπώ και με αγαπούν. Σύντροφο ερωτικό δεν έχω, γιατί δεν τον χρειάζομαι».

Τέλος, ρωτήθηκε και για το «κέρατο», που έχει παραδεχθεί δημόσια ότι έχει «φάει». «Κοίταξε να δεις, το «κέρατο» έχει 690 χιλιάδες αποχρώσεις. κανένα δεν είναι το ίδιο με το άλλο, καμία περίπτωση δεν μοιάζει με την άλλη. Η γυναίκα πρέπει να έχει την εξυπνάδα και την υπομονή για να διακρίνει τη μορφή του «κέρατου» που τρώει. Είναι περαστικό; Είναι επικίνδυνο; Είναι μόνιμο; Είναι άνευ σημασίας; Δεν μπορείς να δώσεις μια συνταγή για όλες τις μορφές των «κεράτων». Να μη βιαζόμαστε με το πρώτο «κέρατο» να χαλάμε μια ιστορία. Να έχουμε την υπομονή και την ψυχραιμία να αναλύσουμε τι, πως και γιατί», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top