ΓΥΜΝΗ η Ελένη Φουρέιρα στο εξώφυλλο του Down Town δηλώνει: Είμαι περήφανη για την αλβανική μου καταγωγή

Η ίδια μίλησε για τα προσωπικά και επαγγελματικά της σχέδια

ΓΥΜΝΗ η Ελένη Φουρέιρα στο εξώφυλλο του Down Town

Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε για το εορταστικό τεύχος του Down Town πιο σέξι από ποτέ και ολόγυμνη!

Η ίδια μίλησε για τα προσωπικά και επαγγελματικά της σχέδια.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε πως είναι περήφανη για την αλβανική της καταγωγή, λέγοντας μάλιστα πως «έχει φτιάξει σχολή Φουρέιρα». Εδώ και αρκετά χρόνια απέφευγε να μιλά για τη καταγωγή της, το παρελθόν αλλά και ότι άλλο θα έδινε αφορμή για σχόλια.

«Ο ρατσισμός είναι κατωτερότητα. Δεν είναι για την κοινωνία μας. Δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι περήφανη για αυτό που είμαι, για το τόπο που έχω γεννηθεί, τον τρόπο που έχω μεγαλώσει και ό,τι έχω καταφέρει μέχρι σήμερα στη ζωή μου γιατί πάλεψα μόνη μου», αποκαλύπτει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Όλη η ενοχή για την καταγωγή μου, είχε γεννηθεί στα παιδικά μου χρόνια. Από εκεί και πέρα όταν είδα ότι ο κόσμος αγαπά την Ελένη και καταλαβαίνει ότι δίνω την ψυχή μου σε αυτό που κάνω, παραδέχτηκα την καταγωγή μου».

Για όσους λένε πως αντιγράφει την Beyonce και την Rihanna απαντά: «Δεν έχω ακούσει να με αποκαλούν “Ριάνα των φτωχών”, αλλά Queen Φουρέιρα ή Queen Ελένη... Πολλές Ελληνίδες τραγουδίστριες μου έχουν πει ότι τους αρέσω πολύ και με μελετούν... Μου λένε πως έχω φτιάξει “σχολή Φουρέιρα”.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top