Παντελίδης: Το νέο video clip του τραγουδιού «Άλλη μια ευκαιρία»- Αποκλειστικά στο Star φίλος του Παντελή αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από το κομμάτι

Υπήρχε έντονη συναισθηματική φόρτιση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, "Άλλη μια ευκαιρία" που κυκλοφορεί από την MINOS EMI  οπτικοποιήθηκε και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

 Πρόκειται για το πρώτο video clip μετά το θάνατο του τραγουδιστή που σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 18 Φεβρουαρίου.

Όπως σημειώνεται στο επίσημο κανάλι του τραγουδιστή στο youtube, χρησιμοποιήθηκαν πλάνα του αδικοχαμένου τραγουδιστή από παλαιότερα γυρίσματα, τα οποία και παραχώρησε ο Κωνσνταντίνος Ρήγος προκειμένου να πλαισιώσει το κομμάτι.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ο  φίλος και ιδιοκτήτης του σαλέ που πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του clip, στην Αγόριανη Παρνασσού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βασίλης Τσαρούχας είπε: «Ο Παντελής ερχόταν πολύ συχνά εδώ μαζί με φίλους για να περάσει εδώ κάποιες στιγμές χαλάρωσης. Κάποιοι στίχοι του τραγουδιού όπως το χιονισμένο ναυάγιο γράφτηκαν εδώ (στο σαλέ)» και πρόσθεσε: «Τις ημέρες που γίνονταν τα γυρίσματα μαζί με τον Παντελή ήταν και ο αδερφός του, ο Τριαντάφυλλος. Υπήρχαν στιγμές έντονης συγκίνησης. Έπιασα πολλούς συνεργάτες του να έχουν βουρκώσει ακούγοντας το κομμάτι. Υπήρχε έντονη συναισθηματική φόρτιση  από τους συνεργάτες του, διότι γύριζαν για πρώτη φορά  ένα clip χωρίς τον Παντελή».

Κλείνοντας ανέφερε: «Το πρώτο πλάνο που γυρίστηκε ήταν πολύ δύσκολο και αυτό γιατί ο κιθαρίστας του Παντελίδη, άρχισε να παίζει τις πρώτες νότες. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή και συγκινηθήκαμε όλοι μας».

Οι στίχοι του τραγουδιού:

Χιονισμένο ναυάγιο,

Ζει το φιλί από το κύμα σου

Που πρόχειρα με ξέρασε,

Μα αν θες προσπέρασε

Τη μυρωδιά μου απ’ το αλκοόλ και κέρασε,

Λίγη ζωή σε μια καρδιά αληθινή.

 

Σαν σπασμένο παιχνίδι,

Και να με παίξεις περιμένω αν θες μπορείς,

Και να γελάσεις που κυλιέμαι μπρος τα πόδια σου,

Μεθυσμένο συντρίμμι,

Και σαν αγρίμι να χιμήξεις προσπαθείς,

Στα αισθήματά μου που ‘πες το ποτό πως γέννησε

 

Άλλη μια ευκαιρία,

Δώστε λίγη αγάπη στον φτωχό, καλέ κυρία,

Πάω να σ’ αγκαλιάσω και τραβιέσαι,

Θέλεις και τα κάνεις ή χαλιέσαι;

 

Άλλη μια ευκαιρία,

Δώστε λίγη αγάπη στον φτωχό, καλέ κυρία,

Νιώθω απ’ τη ματιά σου πως αγχώθηκες,

Νιώθω απ’ τον σφυγμό σου σ’ άλλον δόθηκες...

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top