ΔΕΣ πως η Υπερ-Πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει το ΖΩΔΙΟ σου!

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου

ΔΕΣ πως η Υπερ-Πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει το ΖΩΔΙΟ σου!

"​Δυνατή" και "σκληρή" για κάποιους ήταν η Πανσέληνος του Νοεμβρίου, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στο ζώδιο του Ταύρου και η επιρροή της θα κρατήσει έως τις 29 Νοεμβρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη. Τα ζώδια που βρίσκονται «αντιμέτωπα» με την Πανσέληνο είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και δη όσοι έχετε τη Σελήνη σας σε κάποιο από αυτά τα ζώδια.

Τα θέματα που κλυδωνίζονται με αυτή την Πανσέληνο, είναι οι προσωπικές μας σχέσεις και τα επαγγελματικά σχέδια. Ανεξαρτήτως ζωδίου, όλοι μας αυτό το διάστημα θα εστιάσουμε την προσοχή μας σε προσωπικά ζητήματα και οικονομικά. Σχέσεις διαταράσσονται, ενώ παράλληλα εγείρονται μεγάλες αμφιβολίες για θέματα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας.

Σε διεθνές επίπεδο, θα σημειωθούν εξελίξεις σε μεγάλα διεθνή ζητήματα, ενώ οι συγκρούσεις μεταξύ κρατών, με αφορμή την αμφισβήτηση εδαφικών δικαιωμάτων, δεν θα λείψουν.

Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;
ΚΡΙΟΣ: Τα οικονομικά είναι το «αγκάθι» για σας αυτήν την περίοδο. Τα σχέδια σας για είσπραξη χρημάτων δεν θα ευοδωθούν όπως το περιμένετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις.
ΤΑΥΡΟΣ: Γίνεστε «Ταύροι εν υαλοπωλείο» και ο ψυχικός αναβρασμός κυριαρχεί στην ψυχοσύνθεση σας αυτές τις μέρες. Μην κάνετε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις. Πρέπει να κάνετε μια αλλαγή… στον τρόπο που σκέφτεστε.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ηρεμήστε και ξεκουραστείτε. Η ανασφάλεια κατακλύζει και εσάς, αλλά σε σχέση με τα επαγγελματικά σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νιώθετε έντονα γιατί τα όνειρα σας και οι στόχοι σας, περιμένουν στη σειρά προτεραιότητας (στο μυαλό σας), με σκοπό να μπουν σε εφαρμογή και να πραγματοποιηθούν. Μην ανακατεύεστε σε κόντρες, λόγια και κουτσομπολιά!
ΛΕΩΝ: Με προσπάθεια και επιμονή θα κατακτήσετε μία καλύτερη επαγγελματική πορεία. Δεν έχετε καθαρό μυαλό. Αποφάσεις μετά από δεύτερη και τρίτη σκέψη.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσοχή στις επενδύσεις, αφενός το πορτοφόλι είναι άδειο και αφετέρου τα «πιστεύω» σας σε ορισμένους ανθρώπους θα αναθεωρηθούν.
ΖΥΓΟΣ: Υπερένταση σας κατακλύζει. Χαλαρώστε, βάλτε προτεραιότητες και αποδεχτείτε ένα ερωτικό κάλεσμα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποδεχτείτε τα γεγονότα γύρω σας και αποφύγετε την απόλυτη και εξουσιαστική σας συμπεριφορά στο σύντροφό σας αλλιώς τους καβγάδες δεν θα τους γλιτώσετε.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτή την περίοδο το άγχος σας καταβάλει, ενώ παράλληλα έχετε επιφορτωθεί με αρκετές ευθύνες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, να κάνετε την προσωπική σας υπέρβαση, να ταξιδέψετε, να δείτε ανθρώπους που σας είχαν λείψει. Βάλτε σειρά προτεραιότητας σε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε, γιατί στο τέλος δεν θα κάνετε τίποτα από αυτά που έχετε στο μυαλό σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον και εσείς γίνεστε αρκετά πιο εριστικοί αλλά και επίμονοι με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ρίξτε τους τόνους.
ΙΧΘΕΙΣ: Το φεγγάρι φέρνει για σας ταξίδια, μετακινήσεις και επικοινωνίες. Προσοχή στο πως διαχειρίζεστε το λόγο σας. Καταπολεμήστε φόβους, ανασφάλειες και απωθημένα που σας κάνουν να επικεντρώνεστε σε ψυχοφθόρες σκέψεις.
Παρθένα Αστεριάδου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top