Την Παρασκευή η κηδεία του Γιάννη Αγγελάκη

Σοκαρισμένη η showbiz από τον αιφνίδιο θάνατό του

Την Παρασκευή η κηδεία του Γιάννη Αγγελάκη

​Το μεσημέρι της Παρασκευής θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Αγγελάκη οι συγγενείς και οι φίλοι του, ενώ κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον αιφνίδιο χαμό του, σε ηλικία 46 ετών.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο χαμογελαστός ηθοποιός και make-up artist, που συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz, βρέθηκε νεκρός το Μεγάλο Σάββατο, από άνδρες της Αστυνομίας που πήγαν στο σπίτι του, καθώς είχε να δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.

Η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή, 6 Μαΐου, στις 13:45, στο κοιμητήριο του Ζωγράφου. Αντί στεφάνων, η αδερφή του εκλιπόντος εξέφρασε την επιθυμία να δοθούν χρήματα στο «Χαμόγελο Του Παιδιού», σε σχετικό κουμπαρά που θα τοποθετηθεί εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του Γιάννη Αγγελάκη, o oποίος έμενε μόνος, έχοντας για συντροφιά το αγαπημένο του σκυλάκι, οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, ενώ, όπως έχει γράψει το star.gr, τίποτα δεν προμήνυε τον χαμό του, καθώς είχε βρεθεί υγιής μετά από τσεκάπ και, τρεις ημέρες πριν το μοιραίο, είχε κάνει γυρίσματα, στα οποία ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός όπως πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βούρκωσε on air για τον Αγγελάκη η Γερμανού – Η άγνωστη σχέση τους!

Από τι πέθανε ο Γιάννης Αγγελάκης – Τον βρήκε νεκρό στο πάτωμα η Αστυνομία

Σπάραξε ο Χριστοφόρου για τον Αγγελάκη - «Μ@λ@κ@ που είσαι; Έχουμε παράσταση την Π��μπτη»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top