Νέο «χτύπημα» της Χρουσούλας Διαβάτη: «Δεν ξέρω την Μενεγάκη»

Μετά την φραστική επίθεση στον Σάκη Ρουβά, "αδειάζει" και την παρουσιάστρια

Νέο «χτύπημα» της Χρουσούλας Διαβάτη: «Δεν ξέρω την Μενεγάκη»

Λίγους μήνες μετά την φραστική επίθεση που έκανε στον Σάκη Ρουβά εξαιτίας του βραβείου "Κάρολος Κουν" προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων, η Χρυσούλα Διαβάτη «ξαναχτυπά», αδειάζοντας αυτή τη φορά την Ελένη Μενεγάκη!

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» δηλώνει πως δεν βλέπει τηλεόραση και δεν γνωρίζει την παρουσιάστια, παρόλο που είναι τόσα χρόνια στο χώρο.

«Εμένα γιατί να μου αρέσει; Δεν την ξέρω. Εμένα δεν μου αρέσει τίποτα από όλα αυτά. Δεν την έχω δει στην τηλεόραση. Ας είναι και 500 χρόνια στο χώρο. Τι νομίζεις ότι κάθομαι και στήνομαι για να δω; Είμαι νοικοκυρά γυναίκα, μαγειρεύω, πάω ψωνίζω, μεγάλωσα εγγόνια. Δεν είχα χρόνο να δω τέτοια και ποτέ δεν θα έβλεπα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Χρυσούλα Διαβάτη εκφράζει μάλιστα και την ενόχλησή για τους ανθρώπους που μπαίνουν στο χώρο της υποκριτικής ενώ δεν είναι ηθοποιοί. «Εμένα με ενοχλεί αυτό γιατί είναι ένας δόλος. Δηλαδή, είναι άνθρωποι οι οποίοι ήταν στις πίστες, έβγαλαν εκατομμύρια και τώρα που τελείωσε το χρήμα, γιατί δεν υπάρχει ο Ελληνάρας που πετάει γαρίφαλα και σπάει πιάτα, αυτοί λοιπόν τώρα που γερνάνε, λένε «τι θα κάνουμε». Και πάνε στο θέατρο. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να μπαίνουν σε ένα επάγγελμα επειδή νομίζουν ότι μπορούν να τα κάνουν όλα. Εγώ είμαι 50 χρόνια σε αυτό, έχω ακουμπήσει την ψυχή μου και τη σάρκα μου. Έχω λιώσει τα πόδια μου στα σανίδια, μέρα – νύχτα δούλευα.»

Όσο για τον Σάκη Ρουβά; Επανέρχεται με νέα καυστικά σχόλια: «Δεν το έκανα για εκείνον. Δεν γουστάρω να λέω το όνομα του, δικαίωμα μου δεν είναι; Δεν τον ξέρω για να μιλάω για έναν άγνωστο. Μίλησα για την αναξιοκρατία στην Ελλάδα. Δεν έχω μετανιώσει. Πήγα επίτηδες εκεί. Εμένα ήθελαν να μου δώσουν ένα βραβείο. Τα βραβεία αυτά, όμως, είναι εξευτελιστικά. Σου τα δίνουν χωρίς καν να σε έχουν δει στο θέατρο κάτι άσχετοι με το επάγγελμα μου. Πήγα γιατί ήθελα να πω κάποια πράγματα, γιατί ήξερα ότι θα ήταν τα κανάλια εκεί. Εάν δεν ήταν εκεί κάποια πρόσωπα του συρμού, δεν θα πλάκωναν και τα κανάλια. Δεν δικαιούνται να επεμβαίνουν. Θέλω να προστατεύσω τη δουλειά μου και την δουλειά των νεότερων ανθρώπων».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top