Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει πώς... μυρίζει το νεογέννητο μωρό της!

Τι λέει για το ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλα παιδιά

Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει πώς... μυρίζει το νεογέννητο μωρό της!

Για τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλα παιδιά, μιλάει η Βίκυ Καγιά, περίπου είκοσι ημέρες αφότου έγινε πρώτη φορά μαμά!

«Κοιμάμαι ελάχιστα, υπάρχουν παντού μωρουδιακά, η Μπιάνκα μυρίζει σαν μπισκότο! Άλλαξε το σπίτι μας! Τη θηλάζω κι είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτό. Είναι πολύ έντονη αυτή η επαφή του θηλασμού, αλλά δε νιώθω κουρασμένη. Έμαθα να την αλλάζω, να την κάνω μπάνιο, με τη βοήθεια μιας ευγενέστατης μαίας. Είναι υπέροχο το συναίσθημα της μητρότητας, σοβαρό και σημαντικό ταυτόχρονα. Νιώθω την ευθύνη αυτού του μικρού πλάσματος, δε θέλω να την πονάω καθόλου», λέει το μοντέλο.

Παράλληλα, η Βίκυ εξομολογείται πως τα δύο παιδιά του Ηλία Κρασσά από τον πρώτο του γάμου νιώθουν τρομερή χαρά με την μπέμπα και θέλουν να την πάρουν αγκαλιά, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουν καθώς ο γιατρός το έχει απαγορεύσει μέχρι η Μπιάνκα να γίνει ενός μήνα.

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει κι άλλα παιδιά;
«Να ισορροπήσει πρώτα η οικογένειά μας και μετά βλέπουμε. Μακάρι να κάνουμε πολλά παιδάκια, αλλά δε χρειάζεται να γίνονται όλα επειδή πρέπει», απαντά το μοντέλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top