Γαρμπή: τι της είπε ο Σχοινάς όταν χρειάσ��ηκε να κάνει εξωσωματική!

Όσα αποκαλύπτει η τραγουδίστρια για το ενδεχόμενο υιοθεσίας

Γαρμπή: τι της είπε ο Σχοινάς όταν χρειάστηκε να κάνει εξωσωματική!

Το ότι σκέφτηκε το ενδεχόμενο της υιοθεσίας εξομολογείται η Καίτη Γαρμπή, αποκαλύπτοντας την αντίδραση του Διονύση Σχοινά όταν τον ενημέρωσε πως μπορούν να αποκτήσουν παιδί μόνο αν κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση!

«Όταν παντρευτήκαμε, θέλαμε να κάνουμε πολλά παιδιά. Όταν διαπιστώθηκε μια επιπλοκή σε μένα, πήραμε την απόφαση να υιοθετήσουμε. Ο Δημήτρης, όμως, αποφάσισε να μας ευλογήσει με τον ερχομό του και, έτσι, έσβησε κάθε σκέψη που αφορούσε οτιδήποτε άλλο εκτός από εκείνον», αναφέρει, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello», η τραγουδίστρια.

11402638_956014447790122_5201483038521087022_o.jpg

Μάλιστα, η Καίτη αποκαλύπτει τι της είπε ο Διονύσης όταν ο γιατρός την ενημέρωσε ότι θα πρέπει να κάνει εξωσωματική αν θέλει να αποκτήσει παιδί: «τηλεφώνησα στον Διονύση για να του το ανακοινώσω κι εκείνος, τρελός από αγωνία, με ρώτησε: “θα πονέσεις; Αν ναι, ούτε να το σκεφτείς! Ας μην κάνουμε παιδιά, εγώ εσένα θέλω!”. Πόσοι άντρες θα είχαν αυτό το μεγαλείο ψυχής να στηρίξουν με τέτοια λόγια τη σύντροφό τους; Θα τα θυμάμαι σε όλη μου η ζωή».

«Αυτό το παιδί, από το πρώτο δευτερόλεπτο που ήρθε στη ζωή μας, μόνο χαρές μας έχει δώσει και οι στιγμές μαζί του μετράνε εκατομμύρια πολύτιμες στιγμές ευτυχίας», λέει η τραγουδίστρια για τον 16χρονο γιο της, ενώ τονίζει πως εκείνη είναι η αυστηρή και ο Διονύσης ο «κολλητός» του. Ωστόσο, δ��λώνει έτοιμη να… γνωρίσει την κοπέλα του Δημήτρη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top