ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ: για βιασμό 15χρονης κατηγορείται ο Κόσμπι!

Ανοικτό το ενδεχόμενο να δικαστεί ο ηθοποιός-Πρώτη ανάρτηση: 04/12/2014 00:23

ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ: για βιασμό 15χρονης κατηγορείται ο Κόσμπι!

​Ακόμα μία γυναίκα, η 17η κατά σειρά, υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Μπιλ Κόσμπι και, μάλιστα, κατέθεσε μήνυση εναντίον του, ανοίγοντας τον δρόμο για πιθανή παραπομπή του σε δίκη!

Η Τζούντι Χουθ αναφέρει στην μήνυσή της ότι ο 77χρονος ηθοποιός ασέλγησε επάνω της το 1974, όταν εκείνη ήταν 15 ετών. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, μετά από ένα γύρισμα ταινίας, ο Κόσμπι την κάλεσε σε τένις κλαμπ και, αφού της έδωσε αλκοόλ, της πρότεινε να πάνε μαζί σε ένα πάρτι. Η Χουθ τον ακολούθησε και, όπως λέει στη μήνυσή της, ο ηθοποιός έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι της, ενώ στη συνέχεια πήρε το χέρι της χωρίς την συγκατάθεσή της και την υποχρέωσε να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά.

huth.jpg

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μία γυναίκα υποστηρίζει ότι βιάστηκε όταν ήταν ανήλικη, καθώς οι άλλες καταγγέλουσες ήταν στην ηλικία της εφηβείας όταν ο Κόσμπι ασέλγησε επάνω τους.

Η μήνυση κατατέθηκε στην πολιτεία της Καλιφόρνια, όπου ο Νόμος αφήνει μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια για την εκδίκαση παρόμοιων υποθέσεων. Όπως ορίζεται, αγωγές για κακοποίηση κατά την παιδική ηλικία μπορούν να κατατεθούν έως και τρία χρόνια από την ημερομηνία κατά την οποία το θύμα ανακαλύπτει ότι έχει ψυχολογικά τραύματα από την κακοποίηση.

Η Χουθ υποστηρίζει πως έχουν περάσει λιγότερο από τρία χρόνια από τότε που ανακάλυψε ότι ο βιασμός της άφησε ψυχολογικά τραύματα, ισχυρισμός που δεν αποκλείεται να φέρει τελικά τον Κόσμπι ενώπιον της Δικαιοσύνης…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top