Συγκινήθηκε, αλλά και… «κάρφωσε» Βανδή και Παντελίδη ο Σφακιανάκης!

Ποιους αποκάλεσε «ρουφιανάκια» ο τραγουδιστής;

Συγκίνηση και «καρφιά» είχε η παρουσίαση του νέου δίσκου του Νότη Σφακαινάκη, καθώς ο τραγουδιστής βούρκωσε για συνεργάτη του που «έφυγε» από την ζωή, ενώ άφησε αιχμές για την Δέσποινα Βανδή και τον Παντελή Παντελίδη!

«Ο Μήτσουλας, από το καλοκαίρι του 1989 μέχρι και πέρσι τον Οκτώβριο ήταν το δεξί μου χέρι, με όλη τη σημασία της λέξεως... Ήταν ο ηχολήπτης μου και παράλληλα φίλος και αδερφός μου», είπε ο Νότης και συγκινήθηκε, αναφερόμενος στον 60χρονο συνεργάτη του που «έφυγε» από την ζωή.

Από την συνέντευξη δεν έλειψαν και οι «καυστικές» ατάκες, με τον τραγουδιστή να αποκαλεί «ρουφιανάκια» τους φωτογράφους, πετώντας, παράλληλα, μπηχτή για την Δέσποινα Βανδή, η οποία αποχώρησε από το σχήμα τους την περασμένη σεζόν λόγω των δηλώσεών του υπέρ της Χρυσής Αυγής.

«Εσείς ρουφιανάκια… δεν ξέρω τι κουμάσια είστε; Τι α πα πα; Το α πα πα το έλεγε η Βανδή», είπε ο τραγουδιστής, που αναφέρθηκε και στον Παντελή Παντελίδη, λέγοντας προς τον συνθέτη Γιώργο Μουκίδη, που είναι σε δικαστική διαμάχη με τον Παντελή για ένα τραγούδι: «οι στίχοι ποιανού είναι; Θα μας τρέχει ο Καρράς στα δικαστήρια;».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο Νότης Σφακιανάκης

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top